Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Parte de la afición del París Saint-Germain estalló este domingo contra Neymar en el estadio Parque de los Príncipes durante el partido de su equipo, lo que deja al brasileño más cerca de abandonar el club francés en las próximas fechas. En Barcelona están interesados si Coutinho entra en la operación.

Els Bombers de la Generalitat han atès 179 serveis relacionats amb la pluja caiguda durant la matinada, sobre tot a la comarca del Garraf. Incidències que en tot cas no deixen danys personals però sí materials per inundació de carrers, de baixos, per caiguda d'arbres. El trànsit ferroviari s'ha vist afectat amb talls i retards.  La pluja caiguda ha deixat registres de 56 litres per metre quadrat en 30 minuts a Cunit, 41 a Sant Pere de Ribes, 36 a Vilarodona o 27 a Tarragona.

A l'aeroport del Prat, els treballadors dels controls de seguretat afronten la quarta jornada de vaga indefinida. De moment sense gaire afectació, els vigilants denunciaran suposades irregularitats per part de la Guàrdia Civil que a parer seu fan passar les maletes més ràpid del què és habitual.

I aquest matí es torna a obrir a camions i autocars la frontera amb Andorra, després de l'esllavissada que dissabte va obligar a tallar la carretera CG-1. Hauran de passar un a un i sota estricte control policial.

Recordm la figura del fotoperiodista Carlos Pérez de Rozas mort aquest dissabte als 71 anys d'edat. Aquesta tarda es farà el seu funeral.

Dels esports, el porter del Barça, Neto, lesionat torna de la gira americana lesionat en un canell.

L'assemblea de treballadors dels controls de seguretat de l'aeroport del Prat decideix avui si finament va o no a la vaga indefinida a partir de demà 9 d'agost. Avui sotmeten a votació l'última proposta de l'empresa, tot i que el comitè de vaga ja ha dit que no recull les seves principals demandes. Mentre Ryanair ha anunciat la intenció de tancar la seva base a Girona. Encara no hi ha data, però els sindicats ja han dit que es mobilitzaran el mes de setembre.

En clau política, el president en funcions, Pedro Sánchez, diu que no té previst reunir-se personalment amb Esquerra Republicana i Junts per Catalunya de cara a desbloquejar la investidura. Deixarà aquests contactes a la ortaveu socialista al Congrés, Adriana Lastra. Ambtot Sánchez reitera que vol un govern que no estigui en mans del sobiranisme.

Pendent de passar a disposició judicial el jove de 22 anys detingut com a pressumpte autor de la mort de la seva ex parella de 21 anys dissabte a l'espai de diàleg que l'Ajuntament de Barcelona vol crear amb els manters. I un estudi d'ISGlobal de l'Hospita Clínic que apunta que el 33% dels nous casos d'asma infantil a Europa serien atribuïbles als contaminants existents a l'atmosfera.

En clau esportiva el Barça guanya al Napols el primer partit amistós disputat a Miami i l'Espanyol s'enfronta aquesta nit al Luzerna encara en fase prèvia a l'Europa League.

Els vigilants de seguretat de l'aeroport del Prat i l'empresa Trablisa estan citats de nou aquest matí a una reunió de mediació intentaran evitar la vaga indefinida convocada a partir de divendres. L'Estat ha dictat uns serveis minims del 90% i el comitè de vaga els titlla d'abusius.

La Generalitat convoca un minut de silenci per condemnar l'ultim crim masclista a Catalunya; la mort d'una jove de 21 anys dissabte passat a l'Hospitalet de Llobregat per les ferides que li va provocar la seva ex parella. Aquest dimarts mig centenar de persones s'han aplegat davant l'ajuntament del municipi per condemnar els fets.

De la política el president del govern central en funcions, Pedro Sánchez, no té previst reunir-se amb el president d'Omnium Cultural, Jordi Cuixart, pres a Lledoners. La Moncloa creu que una trobada d'aquest tipus no encaixa amb la ronda de contactes que manté amb la societat civil.

En els propers minuts els parlarem també del primer exemplar de linx boreal que neix al Pirineu de Lleida des que l'espècie desaparegués d'aquesta zona fa mes d'un segle.

En clau esportiva, l'Espanyol es desplaça cap a Suissa per enfrontar-se demà al Luzerna encara en fase previa de l'Europa League. Mentre el Barça prepara a Miami un amistós contra el Nàpols i està pendent de la possible sortida de Coutinho.
 

Una noia de 21 anys ha mort pressumptament per les ferides que li va provocar la seva ex parella, un jove de 22 anys que està detingut a l'espera de passar a disposició judicial. L'arrestat tenia una ordre d'allunyament per denuncies previes.

L'Ajuntament de Barcelona ha inspeccionat prop de 200 comerços i ha detectat fins a un 40 per cent d'incompliments de la normativa.

Ens aproparem també al servei de bany adaptat que ofereixen les platges de la capital catalana a les persones amb mobilitat reduida, i repassarem les recomanacions de protecció bàsiques per aquells que treballen a l'aire lliure en dies de calor intensa.

En clau esportiva Messi es lesiona i es perd la gira del Barça pels Estats Units.

L'ultim cas de violència masclista a Catalunya s'ha cobrat la vida d'una jove de 21 anys. La noia ha perdut la vida per les ferides que pressumptament li hauria provocat la seva ex parella. Els fets han passat a l'Hospitalet de Llobregat. El pressumpte autor de l'homicidi, un jove de només 22 anys, es troba detingut i a l'espera de passar a disposición judicial. Sobre ell pesava una ordre d'allunyament.

En clau política, el president d'Omnium Cultural, Jordi Cuixart, demana una reunió a Pedro Sánchez. En una carta des de Lledoners diu que vol que Omnium Cultural sigui inclosa dins la ronda de reunions que Sánchez ha iniciat amb entitats de la societat civil recorda que la seva és la major entitat civica cultural de l'Estat i assegura que vol explicar-li entre d'altres coses el sentit de l'expressió "Ho tornarem a fer" que va dir en el seu al.legat final al judici del Suprem.

L'Ajuntament de Barcelona insta al Congrés dels Diputats a crear una comissió d'investigació per esclarir quina relació hi havia entre l'imam de Ripoll, considerat el cervell dels atemptats jihadistes de Barcelona i Cambrils, amb el CNI.

En clau esportiva, Leo Messi, es lesiona en el primer entrenament conjunt del Barça i es perd la gira pels Estats Units. 


 

L'ajuntament de Barcelona hi ha ple extraordinari per tractar sobre els atemptats a Barcelona i Cambrils ara fa dos anys, concretament sobre la vinculació amb el CNI de l'imam de Ripoll, Abdelbaky Es Satty considerat el cervell dels atacs. Esquerra i Junts per Catalunya volen que s'insti al Congrés a crear una comissió d'investigació al respecte.

En les pròximes hores ha de passar a disposició judicial un jove de 27 anys detingut dissabte a Lleida per pressumptament haver agredit a la seva ex parella.

Els pagesos afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre a finals de juny mantenen les seves protestes per demanar a la Generalitat ajudes directes per les explotacions. Aquest diumenge han tornat a tallar de forma intermitent la C-12 a Flix i anuncien una marxa lenta el proper 14 d'agost.

En clau esportiva el Barça inicia gira als Estats Units, després de guanyar el trofeu Joan Gamper 2 a 1 davant l'Arsenal.
 


 

Repunta la sinistralitat laboral a Catalunya en el primer semestre de l'any. Quaranta-sis persones han mort a la feina i més de quatre-centes han patit lesions greus. Els sindicats ho consideren inacceptable i vinculen l'increment a la feina precaria.

A la Ribera d'Ebre els pagesos afectats per l'incendi de finals de juny han tornat a tallar la C-12 aquest diumenge per reclamar al govern ajudes directes per les explotacions en comptes de credits tous i anuncien una marxa lenta per l'A-2 i fins a Barcelona el proper 14 d'agost.

També en portada la decisió d'una jutge de Barcelona de deixar en llibertat provisional un home detingut la matinada de dissabte per pressumptament haver agredit sexualment una dona en un bar de la Gran Via. El fiscal no ha demanat cap mesura cautelar per ell. Mentre està a l'espera de passar a disposició judicial un jove de 27 anys detingut a Lleida per pressumptament haver agredit a la seva ex parella, una dona embarassada.

L'Ajuntament de Barcelona fa avui ple extraordinari. Abordarà petició d'Esquerra Republicana i Junts per Catalunya de reclamar una comissió d'investigació al Congrés sobre la relació del CNI i l'imam de Ripoll, Abdelbaky Es Satty, considerat el cervell dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d'agost del 2017.

En clau esportiva el Barça inicia gira als Estats Units, després de guanyar el trofeu Joan Gamper 2 a 1 davant l'Arsenal.
 

Trofeo Joan Gamper | Barcelona 2-1 Arsenal

Luis Suárez le da el Gamper al Barça en el último suspiro

  • El Arsenal de Unay Emery fue la mayor parte del partido por delante gracias al gol del gabonés Aubameyang
  • Un inexplicable tanto en propia puerta de Maitland-Nils y otro sobre la bocina del uruguayo dan el título a los culés

"No me arrepiento de nada; vuelvo a repetir lo que dije la temporada pasada", aseguró este domingo el capitán del Barcelona, Lionel Messi, durante su parlamento en el acto de presentación de la plantilla azulgrana 2019-20.
En el césped del Camp Nou, antes del amistoso del Trofeo Joan Gamper que el Barça disputa este domingo contra el Arsenal londinense, Messi agarró el micrófono mientras la grada, enloquecida, coreaba su nombre.
El 'crack' de Rosario reconoció que era "difícil" dirigirse a la afición "después de lo que pasó la temporada pasada", cuando el equipo no pudo levantar "la Copa tan linda y deseada" que el astro argentino prácticamente prometió un año antes, por culpa de aquella desastrosa noche en Liverpool.