Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Torna a Barcelona el gruix de les estudiants que van patir un accident de minibus a Costa d'Ivori on havien anat a desenvolupar un projecte solidari. El cos de Teresa Cardona, la monitora morta en l'accident, també s'espera que sigui repatriat aquest dimarts. Tres de les deu estudiants que van resultar ferides continuen hospitalitzades. El seu retorn s'ajornarà encara uns dies.

Els liders independentistes jutjats pel procés tornen des de Madrid a presons catalanes. El desplaçament està previst que es completi dimecres. 

La nit de Sant Joan acaba amb vuit persones detingudes principalment per baralles i agressions i dues denuncies per abusos sexuals a menors d'edat, a Mollet del Vallés i a Vilanova i la Geltrú. El Departament d'Interior no descarta que apareguin nous casos perquè es tracta d'agressions que es triguen unes hores a denunciar.

En clau esportiva Denis Suárez confirma que deixarà el Barça aquest estiu i Pedro Martínez serà el nou entrenador del Manresa de bàsquet.

Torna a Barcelona el gruix de voluntàries que integraven l'expedició solidària que es va accidentar dissabte a Costa d'Ivori. S'espera que arribin a la capital catalana cap el migdia. El cos de Teresa Roldán, la monitora morta en l'accident també és previst que sigui repatriat aquest dimarts.

Els líders independentistes presos tornen a centres penitenciaris catalans un cop acabat el judici del procés i a l'espera de la sentència. Junqueras, Romeva, Rull, Turull, Forn, Sánchez i Cuixart aniran a la presó de Lledoners, Carme Forcadell anirà a la centre de Mas d'Enric i Dolors Bassa a la presó de Puig de les Basses.

La Mesa del Parlament decideix avui si admet a tràmit una iniciativa legislativa popular que declara la independència. Si l'admet s'obrirà el termini per a què el grup promotor reculli les 50.000 signatures necessàries per a què la proposició es pugui debatre al Parlament.

Els Mossos d'Esquadra investiguen dues denuncies per abusos sexuals a menors durant la nit de Sant Joan.

En plana esportiva Denis Suárez confirma que deixa el Barça aquest estiu i Pedro Martínez serà el nou entrenador del Manresa, un equip que coneix bé perquè ja l'ha entrenat en dues ocasions anteriors.
 

Concepció Patxot es la portavoz del colegio Bonaigua al que pertenecen las 10 personas que han resultado heridas en Costa de Marfil y Teresa Cardona, la profesora que resultó muerta en el accidente. Patxot ha conversado con Radio Nacional y nos ha explicado algunos detalles de lo ocurrido, aún se está investigando, y el por qué estaban en Costa de Marfil las españolas, antes que nada nos preocupamos por el estado de las heridas. 23/06/19

La vuelta del brasileño al FC Barcelona cuenta con el aval de sus antiguos compañeros de vestuario, pero en contra están los 200 millones del PSG, su denuncia contra el club y sus escándalos. La renuncia al acuerdo con Griezmann para que pusiera rumbo a París podría facilitar la operación.

Vist per sentència el judici del procés. Després de 4 mesos, 50 sessions i més de 400 testimonis. Els processats han aprofitat el torn d'ultima paraula per rebatre els càrrecs i demanar diàleg. El president de la Generalitat Quim Torra ha demanat unitat estratègica en defensa del dret d'autodeterminació. 

I un dels acusats, l'ex conseller Joaquim Forn, serà traslladat aquest dijous a la presó de Brians 2 per poder participar demà i dissabte en la configuració del nou ajuntament de Barcelona. Amb un escenari encara força incert, les bases de Barcelona en Comú hauran de tornar a validar la decisió de la direcció de presentar a Ada Colau per ser investida alcaldesa després de què el tripartit d'esquerres que volia hagi resultat impossible.

Dels esports, Antoine Griezmann podria jugar a partir de la propera temporada al Barcelona.
 

Escenari obert a l'Ajuntament de Barcelona, el republicà Ernest Maragall manté avui reunions formals amb Junts per Catalunya i Barcelona en Comú per mirar d'arribar a un acord d'investidura. De moment els comuns es neguen a pactar res amb els junters. Els comuns voldrien incloure al PSC, però el PSC i Esquerra mantenen el veto mutu.

El Valencia ganó por 1-2 al Barcelona la final de la Copa del Rey en Sevilla y tocó de nuevo la gloria con un título once años después como broche de oro a su centenario tras superar con una defensa impecable y siendo letal en ataque a un cuadro azulgrana que se queda sin el récord de cinco copas seguidas.