Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Responsables de los Mossos d'Esquadra, Adif y Renfe han acordado este jueves revisar los protocolos de trabajo para mejorar las medidas de seguridad en la estación de Sants, durante una reunión que han celebrado en Barcelona después de que una pasajera lograra embarcar en tren a Madrid con una maleta con un objeto con forma de granada en su interior, que resultó ser la hebilla de un cinturón.

A partir de dissabte els bancs pagaran l'impost de les hipoteques i no se'l podran deduir. És el canvi normatiu que ha aprovat avui el consell de ministres i que entrarà en vigor quan s'hagi publict al BOE. El Govern diu que vetllarà perquè la banca no traslladi el cost als clients, però els experts alerten que les entitats buscaran fórmules per revertir la despesa.

L'home detingut a Terrassa per haver manifestat la intenció d'de matar al president del govern no tenia antecedents però disposava d'un gran arsenal d'armes a casa seva i era un tirador amb experiència. El govern assegura que la seguretat de Pedro Sánchez no ha estat mai compromesa i considera l'incident com un fet aïllat.

Decisió sorpresa de Luis Enrique, que convoca per primer cop Jordi Alba pels propers compromisos de la selecció espanyola davant Croàcia i Bòsnia. També ha convocat als blaugrana Sergi Roberto i Sergio Busquets. Entre les novetats, hi ha el central de l'Espanyol Mario Hermoso, però no Borja Igelsias.

Los Mossos d'Esquadra han confirmado la detención en septiembre de un hombre de 63 años, Manuel M.S., que planeaba atentar contra el presidente del Gobierno, Pedro Sánchez. Fuentes policiales lo vinculan con círculos de la extrema derecha, con problemas psicológicos y perfil obsesivo que planeó asesinar a Sánchez a raíz de la exhumación del dictador Francisco Franco del Valle de los Caídos ordenada por el Gobierno. El hombre, sin antecedentes penales pero con un amplio arsenal armamentístico, es hijo de un alcalde durante la época franquista. También es vigilante de seguridad y experto tirador y fue además campeón de España de atletismo en 100 kilómetros entre los años 1993 y 1996.

Detingut a Terrassa: Pretenia atemptar contra Pedro Sánchez com a venjança per l'exhumació de Franco

Impost hipoteques: El pagarà el banc, però els experts alerten de fórmules per traslladar-lo als clients

Seguretat a Sants: Adif i Mossos analitzen què va fallar en el control de la maleta sospitosa

Per una burilla: Els Mossos denuncien el suposat autor d'un incendi gràcies a les restes d'ADN

Sorpresa a las Rozas: Jordi Alba torna a la selecció. Luís Enrique també convoca per primer cop Mario Hermoso

Los Mossos han detenido a un hombre que anunció su intención de matar al presidente del Gobierno, Pedro Sánchez, por la exhumación de Franco. Vigilante de profesión, miembro de un club de tiro, tenía un arsenal en casa. Fue una dirigente de Vox quien avisó a los Mossos.

Detingut a Terrassa: Pretenia atemptar contra Pedro Sánchez com a venjança per l'exhumació de Franco

Impost hipoteques: El pagarà el banc, però els experts alerten de fórmules per traslladar-lo als clients

Seguretat a Sants: Adif i Mossos analitzen què va fallar en el control de la maleta sospitosa

Per una burilla: Els Mossos denuncien el suposat autor d'un incendi gràcies a les restes d'ADN

Sorpresa a las Rozas: Jordi Alba torna a la selecció. Luís Enrique també convoca per primer cop Mario Hermoso

  • Demà mateix el consell deministres aprovarà una refoma legislativa per deixar clar que correspon als bancs -i no als clients- pagar l'impost d'actes jurídics documentats a l'hora de firmar una hipoteca. / Poc abans, el president del Tribunal Suprem havia defensat la decisió del ple de la sala Tercera.
  • A l'espera del canvis, no hi ha una resposta clara respecte al que han de fer els hipotecats que vulguin reclamar aquest impost. Algunes associacions de consumidors demanen als clients no donar-se per vençuts i seguir reclamant.
  • El president Torra ha oficializat avui al Parlament la retirada de qualsevol suport dels grups idependentistes als pressupostos de l'executiu de Pedro Sánchez.
  • Durant dues hores s'han viscut moments de tensió i alerta a l'estació de Sants de Barcelona. Els mossos han aturat la circulació de trens i han fet desallotjar dos aves després que s'alertés que hi havia una maleta amb un objecte en forma de granada de ma a la maleta d'una passatgera. L'han localitzat a Madrid, on han vist que l'objecte era la sivella d'un cinturó.
  • L'audiència de Lleida condemna el pare de la Nadia a 5 anys de presó i 3 mil euros de multa i la mare a 3 anys i mig i 2 mil 400 euros..
  • El focus en Malcom... i en Messi que no es va ni equipar. Messi se'n va fer fart de veure ocasions dels seus... fins a 27 ocasions. Sobretot de Luis Suárez. Empat a 1 amb el Milan i classificació pel Barça.
  • JOE CREPÚSCULO acaba de publicar un recopilatori. El cantant i compositor nascut a Sant Joan Despí, gràcies a una sòlida trajectòria, s'ha fet lloc en la història recent de la música pop espanyola.

Esto es lo que ha ocurrido a primera hora de la mañana en la estación de Sants en Barcelona y en la de Atocha, en Madrid. Todos los viajeros han sido desalojados. Una pasajera ha subido a un AVE en Barcelona y ha llegado hasta Madrid con un objeto sospechoso en su maleta.

Ha sido una falsa alarma pero los Mossos reconocen que ha habido un error y que si hubiesen funcionado correctamente los protocolos de ADIF no hubieran tenido que desalojar. Van a investigar.

15 vots contra 13 és l'ajustada decisió dels magistrats del Tribunal Suprem perquè siguin els clients i no els bancs els qui paguin l'impost de les hipoteques. Pedro Sánchez ha anunciat que canviarà la llei perquè la banca assumeixi aquest impost a partir d'ara.

Torra trenca qualsevol possibilitat de negociar el suport als pressupostos de Sánchez.

El Tribunal Suprem ha celebrat avui la vista pels recursos presentats per Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau contra la sentència del 9N que els va condemnar a inhabilitació per desobediència al Constitucional.

Els Mossos desallotgen dos trens a Sants i s'atura la circulació de trens per una falsa alarma d’explosiu.

Condemna en cas Nadia, la nena que pateix una malaltia rara: 5 anys per al pare i de 3 anys i mig per la mare de per haver enganyat els donants.

Els metges de primària, i de pediatria, ginecologia i odontologia dels ambulatoris faran cinc dies de vaga.

El jugador blaugrana Malcom estrena golejada a Milà però l'Inter va acabar empatant al Barça.

A primera hora de este miércoles, una falsa alerta de explosivos ha obligado a evacuar la estación de Atocha. Minutos antes, en Barcelona, la policía desocupaba dos trenes en la estación de Sants. La alarma ha saltado por la presencia de un objeto sospechoso en la maleta de una pasajera que viajaba hacia la capital

Impost de les hipoteques: Pedro Sánchez aprovarà canviar la llei perquè el pagui la banca i no els clients

Per l'acusació del procés: Torra oficialitza el trencament amb Sánchez i aquest li reclama menys gesticulació

Alerta per un cinturó: Els Mossos desallotgen dos trens i s'atura la circulació de trens per una falsa alarma d’explosiu

Cas Nadia: Condemna de 5 anys per al pare i de 3 anys i mig per la mare per haver enganyat els donants

Messi, a la graderia: Estrena golejada de Malcom a Milà però l'Inter va acabar empatant un partit que mereixia perdre