Enlaces accesibilidad
Dijous 23 de gener a les 18:10h a La 2

Joan Pera i el musical 'West side story', dijous a 'Punts de vista'

  • El programa estrena una nova secció d'arquitectura de la mà de Núria Moliner

Per
L'actor Joan Pera assegut al sofà al plató de 'Punts de vista'
Joan Pera protagonitza la comèdia 'El pare de la núvia'

El programa cultural de producció pròpia de La 2 de TVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els dijous a la tarda a La 2.

Aquesta setmana 'Punts de vista' compta amb l'actor Joan Pera, els protagonistes de 'West side story' i el grup Aiala. A més, la nova secció de Núria Moliner i els millors reportatges amb Susanna Cots, 'Aïda' i el curt 'El árbol de las almas perdidas'.

Dijous, Tània Sarrias entrevista l'actor Joan Pera, que actualment protagonitza al teatre Condal la comèdia 'El pare de la núvia', dirigida per Joel Joan.

Núria Moliner parla amb Tània Sarrias assegudes al sofà al plató 'Punts de vista'

Núria Moliner estrena una nova secció sobre arquitectura. rtve

Aquesta setmana el programa inicia una nova secció centrada en l'arquitectura, que presenta l'arquitecta Núria Moliner. En l'estrena s'endinsa en l'àmbit del disseny social.

'Punts de vista' també compta al plató amb els protagonistes del musical 'West side story', Javier Ariano i Talía del Val que interpreten a Tony i Maria. El musical continua la seva gira, ara al teatre Tívoli, que visitarà 24 ciutats espanyoles. A més, els dos actors interpretaran en directe el clàssic 'Tonight'.

També actuaran al plató el grup Alaia, que presenten el seu disc 'Nothing less than art'.

Per acabar, un reportatge sobre la interiorista Susanna Cots, un especial sobre l'òpera 'Aïda' de Verdi que es representa al Gran Teatre del Liceu i, de cinema, un reportatge sobre el curt 'El árbol de las almas perdidas', nominat als Goya en la categoria de millor curtmetratge d'animació.

RTVE

anterior siguiente