Enlaces accesibilidad

Dijous 17 d'octubre a les 18:15h a La 2

Las Migas, Manel i 'La tienda de los horrores', dijous a 'Punts de vista'

  • El programa estrena una nova secció amb l'actriu Judit Martín per parlar de les millors 'perles' culturals trobades a internet

Per
Les quatre integrants de Las Migas al plató de 'Punts de vista' a punt per actuar
Las Migas a 'Punts de vista' rtve

El programa cultural de producció pròpia de La 2 de TVE Catalunya, presentat per Tània Sàrrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els dijous a la tarda a La 2.

Aquesta setmana 'Punts de vista' se centra en la música amb Las Migas i Manel i en el teatre amb 'La tienda de los horrores'. A més dels millors reportatges culturals, estrena una nova secció amb la Judit Martín.

Aquesta setmana visiten el plató de 'Punts de vista' Las Migas per presentar el seu darrer disc, 'Cuatro', i actuar en directe.

Sense deixar de banda la música, el programa també rep al plató el grup barceloní ManelArnau Vallvé, Martí Maymó, Roger Padilla i Guillem Gisbert parlaran amb la Tània Sàrrias del seu darrer treball 'Per la bona gent'.

 Tània Sàrrias entrevista el quatre integrants de Manel asseguts a les cadires

Manel a 'Punts de vista' rtve

De teatre, el programa se centra en 'La tienda de los horrorres'. Compta amb l'actor protagonista Marc Pociello i el director musical Manu Guix per parlar d'aquesta comèdia musical que es representa al teatre Coliseum de Barcelona.

Marc Pociello i Manu Guix parlen amb Tània Sàrrias al plató de 'Punts de vista'

Marc Pociello i Manu Guix a 'Punts de vista' rtve

'Punts de vista' estrena una nova secció amb l'actriu Judit Martín que portarà cada setmana de les millors 'perles' culturals que trobi a internet i a les xarxes socials.

 Judit Martín parla amb Tània Sàrrias al plató de 'Punts de vista'

Judit Martín estrena nova secció a 'Punts de vista' rtve

RTVE

anterior siguiente