Enlaces accesibilidad
Dilluns 07 d'octubre a les 18:10h a La 2

Joan Gaspart, dilluns a 'El rondo'

  • Els tertulians d'aquesta setmana són José Luis Carazo, Roberto Gómez, Cristina Cubero, Víctor Lozano, José Miguel Villarroya i Francesc Via
  • Parlem amb Joan Gaspart, que recorda, vint anys després, com va ser el fitxatge de Figo per part del Reial Madrid

Per
Albert Lesán
Albert Lesán

'El rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila, presentat per l'Albert Lesán. S'emet els dilluns a La 2 de TVE Catalunya. 

www.rtve.es/elrondo 

@elrondotve

Com cada setmana, l'actualitat futbolística es debat a 'El rondo', el programa esportiu de TVE Catalunya presentat per Albert Lesán. Aquest dilluns parlem amb Joan Gaspart que repassa l’actualitat blaugrana i recorda vint anys després com va ser el fitxatge de Figo per part del Reial Madrid.

El president més passional de la història del Barça, Joan Gaspar, repassa l’actualitat blaugrana i dona una visió autoritzada sobre l’actual relació entre els pesos pesants de la plantilla i la directiva. Gaspart també recorda com va ser el fitxatge fa dues dècades de Figo per part del Reial Madrid i posa la veritat sobre la taula.

Albert Lesán TVE

El programa també analitza la situació del Barça, Madrid i Espanyol, després dels dubtes generats pels tres conjunts aquest inici de temporada, i debat la falta d’entesa entre Griezmann i Messi i la discòrdia amb la internacionalitat esportiva d’Ansu Fati.

Per tot plegat, comptem amb els millors especialistes del panorama esportiu català. A l'Albert Lesán i la Mónica Palenzuela els acompanyen els periodistes José Luis Carazo, Roberto Gómez, Cristina Cubero, Víctor Lozano, José Miguel Villarroya i Francesc Via.

RTVE

anterior siguiente