Enlaces accesibilidad

Dijous 18 de juliol a les 18:10 i diumenge 21 a les 14:40h a La 2

'Programa Inesperat' recupera els millors moments de la temporada

  • Aquesta setmana els protagonistes seran Carlos Latre, David Fernández i la sitcom amb el Joan Pera 'Dr. Caparrós: Medicina Inesperada'

Per
Sergi Mas tve

Al 'Programa Inesperat' pot passar qualsevol cosa, per això és inesperat. Tot i que parteix d'una premissa: garantir somriures als convidats i convidades, públic de plató i espectadors. Al PI, tot és broma. O quasi tot...

www.rtve.es/programainesperat 

@pi_tve

El 'Programa Inesperat' continua les emissions estiuenques amb un recull dels millors gags i els millors moments amb alguns dels convidats que han passat pel programa. 

El programa d'aquesta setmana fa un recull d'alguns dels millors moments del 'Programa Inesperat' amb tot l'equip artístic: l'actor, còmic i periodista Sergi Mas ajudat pels actors Judit MartínAnna GrasPep Plaza i Toni González Lillo.

Entre d'altres gags, veurem moments memorables com el primer programa de la segona temporada apadrinat per Carlos Latre, que va cantar amb els actors i les actrius del programa; la paròdia de Martes y Trece del Pep Plaza i el Toni González, amb el David Fernández de convidat, o la sitcom amb el Joan Pera d'artista convidat: 'Dr. Caparrós: Medicina Inesperada'.

RTVE

anterior siguiente