Enlaces accesibilidad
Dimecres a les 18:10h a La 2

La banda Stinusvidal en directe a 'Músics'

  • Ens presenten el seu primer disc "Canvis", com a resultat d’aquest fantàstic projecte conjunt
  • Goyo Prados és el director i presentador del programa, que s'enregistra al gran plató 6 de TVE Catalunya

Per
stinus-vidal1

El programa 'Músics', amb Goyo Prados al capdavant, segueix apostant per la bona música i pel plaer de descobrir i compartir formacions, que fins ara veien difícil la possibilitat d'oferir les seves actuacions a través de la televisió. Visitaran el programa grups o solistes originaris o creats a Catalunya, sense importar procedència ni idioma.

www.rtve.es/musics/

#MúsicsTVE

Dos reconeguts músics de l’escena nacional s’han unit per crear un projecte tan ambiciós com deliciós, Stinusvidal. Són el llegendari i emblemàtic guitarrista Jaime Stinus i el legendari vocalista Xavi Vidal.

Jaime Stinus el coneixem per haver col·laborat com a músic i, sobretot, com a productor amb infinitat de grans noms de l'escena musical, com ara la Orquesta Mondragón, Loquillo, Bunbury, Calamaro, Radio Futura, Rebeldes, Urrutia etc.

Xavi Vidal és la veu de La Gran Aventura i de la Xavi Vidal Band. El resultat d’aquesta fantàstica unió és el disc "Canvis",  el primer d’aquest projecte conjunt.

Es van creuar per primera vegada a principis dels anys 90 i des d’aleshores ja van saber que algun dia voldrien treballar junts. Ha calgut esperar, però ha pagat la pena.

RTVE

anterior siguiente