Enlaces accesibilidad
Dimarts 21 de maig a les 18:05h a La 2

'Ho has vist!?' recorda 'Ni en vivo ni en directo'

· Aquesta setmana recuperem el mític programa d'humor dels anys 80 presentat per Emilio Aragón

· L'espai va rebre el reconeixement de la crítica i del públic, fins a tenir una candidatura als premis Emmy

Per
'Ni en vivo ni en directo'
'Ni en vivo ni en directo'

'Ho has vist!?' és un programa presentat per Víctor M. Amela amb realització de Guillem Nualart i producció de Fali Álvarez. S'emet els dimarts a La 2.

'Ho has vist!?' és un espai, conduït pel periodista i crític televisiu Víctor M. Amela, que ofereix la reemissió d'alguns dels programes més emblemàtics que s'han produït a TVE Catalunya durant aquests seixanta anys. Aquesta setmana, 'Ni en vivo ni en directo'.

Víctor M. Amela donarà pas a 'Ni en vivo ni en directo', un programa d'humor realitzat a base de gags i esquetxos còmics, amb actuacions musicals intercalades. El títol és representatiu del que volia transmetre aquest espai que va presentar i protagonitzar des de Catalunya, Emilio Aragón, conegut fins aleshores com Milikito, el fill del famós pallasso de la tele Miliki. En aquest espai també hi sortien el seu pare i Gaby.

'Ni en vivo ni en directo', que es va emetre per TVE entre 1983 i 1986, va rebre el reconeixement de la crítica i del públic, fins a tenir una candidatura als premis Emmy. El realitzava Miquel Fortuny. 'Ho has vist!?' recupera, per aquesta ocasió, el programa emès el 4 de novembre de 1983.

RTVE

anterior siguiente