Enlaces accesibilidad

Dimarts 21 de maig a les 18:05h a La 2

'Ho has vist!?' recorda 'Ni en vivo ni en directo'

· Aquesta setmana recuperem el mític programa d'humor dels anys 80 presentat per Emilio Aragón

· L'espai va rebre el reconeixement de la crítica i del públic, fins a tenir una candidatura als premis Emmy

Per
'Ni en vivo ni en directo' TVE

'Ho has vist!?' és un programa presentat per Víctor M. Amela amb realització de Guillem Nualart i producció de Fali Álvarez. S'emet els dimarts a La 2.

'Ho has vist!?' és un espai, conduït pel periodista i crític televisiu Víctor M. Amela, que ofereix la reemissió d'alguns dels programes més emblemàtics que s'han produït a TVE Catalunya durant aquests seixanta anys. Aquesta setmana, 'Ni en vivo ni en directo'.

Víctor M. Amela donarà pas a 'Ni en vivo ni en directo', un programa d'humor realitzat a base de gags i esquetxos còmics, amb actuacions musicals intercalades. El títol és representatiu del que volia transmetre aquest espai que va presentar i protagonitzar des de Catalunya, Emilio Aragón, conegut fins aleshores com Milikito, el fill del famós pallasso de la tele Miliki. En aquest espai també hi sortien el seu pare i Gaby.

'Ni en vivo ni en directo', que es va emetre per TVE entre 1983 1986, va rebre el reconeixement de la crítica i del públic, fins a tenir una candidatura als premis Emmy. El realitzava Miquel Fortuny. 'Ho has vist!?' recupera, per aquesta ocasió, el programa emès el 4 de novembre de 1983.

RTVE

anterior siguiente