Enlaces accesibilidad
Dijous 16 de maig a les 18:10 i diumenge 19 a les 14:40h a La 2

L'actor Mikel Iglesias, convidat del 'Programa inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors Judit Martin, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González entrevisten el jove actor

Per
Mikel Iglesias i Sergi Mas
Mikel Iglesias i Sergi Mas

Dirigit per Montse Tejera i presentat per Sergi Mas, compta amb la producció executiva de Sònia Sancho, la producció de Celeste Roig, la realització de Mercè Llorens i Lupe Muñoz, la redacció de Paola Callieri, i els guions de Xavier Sanjuán i Dani Amor.

www.rtve.es/programainesperat 

@pi_tve

El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és l'actor Mikel Iglesias, que presenta els seus nous projectes al 'Programa inesperat'.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit MartínPep PlazaAnna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt a Sergi MasMikel Iglesias també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l'actriu Judit Martín. 

El jove actor que es va fer popular amb la sèrie 'Polseres vermelles' ve al 'Programa Inesperat' per presentar la seva darrera pel·lícula en cartell, 'Vitoria, 3 de marzo', que recrea els dramàtics fets històrics que es van viure aquell dia de l'any 1976 a Vitoria. Mikel Iglesias, a més, ha fet un petit paper a la nova pel·lícula del director Alejandro Amenábar 'Mientras dure la guerra' que encara no s'ha estrenat.

El públic present al plató del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar en el programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.