Enlaces accesibilidad
Dijous 21 de març a les 18:10h i diumenge 24 a les 13h a La 2

Alba Carmona, convidada del 'Programa Inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors, Toni González, Judit Martín i Pep Plaza, entrevisten la cantant que presenta el seu primer disc en solitari

Per
Alba Carmona i Jesús Guerrero al Pi
Alba Carmona i Jesús Guerrero al Pi

Dirigit per Montse Tejera i presentat per Sergi Mas, compta amb la producció executiva de Sònia Sancho, la producció de Celeste Roig, la realització de Mercè Llorens i Lupe Muñoz, la redacció de Paola Callieri, i els guions de Xavier Sanjuán i Dani Amor.

www.rtve.es/programainesperat 

@pi_tve

Aquesta setmana visita el 'PI' la cantant Alba Carmona, exintegrant de Las Migas, amb qui parlarem sobre el camí en solitari que ha emprès recentment amb l'àlbum que porta el seu nom. A més, cantarà en directe un dels seus nous temes.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González LilloJudit Martín i Pep Plaza, que donaran el contrapunt al presentador. Alba Carmona també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un peculiar interrogatori que aquesta setmana s'encarrega de realitzar la Jesusa Quintero, encarnada per l'actriu Judit Martín. 

Nascuda a Barcelona el 1984,  Alba Carmona va ser la primera graduada de cante flamenco d'Espanya, formació que adquireix a l'Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc). A finals de 2011 s'incorpora com a vocalista del grup Las Migas. Arrel de les experiències viscudes durant 18 anys en la música, el pas del temps i les emocions de la seva recent maternitat, Alba Carmona ha sentit la necessitat d'expressar-se per primera vegada amb veu pròpia. El resultat és un disc que porta per títol el seu nom i que conté nou cançons, gairebé totes composades per ella mateixa. Al 'Programa Inesperat' d'aquest dijous, Alba Carmona interpretarà en directe un d'aquests temes, 'A tiempo', acompanyada del guitarrista Jesús Guerrero.

El públic present al plató del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar en el programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.

RTVE

anterior siguiente