Enlaces accesibilidad
S'estrena dimecres 6 de març a les 18:10 a La 2

TVE Catalunya estrena el programa 'El caçador de veritats'

  • El programa vol demostrar que hi ha tantes veritats com punts de vista trobem al nostre voltant. El primer capítol descobrirà les veritats de diverses persones sobre el matrimoni

Per
Logo de 'Caçador de veritats'
Logo de 'Caçador de veritats'

'El caçador de veritats' és el nou programa en català de La 2 que desmunta veritats absolutes sobre diversos temes. El presenta Ivan Medina i s'emet els dimecres a les 18h.

Dimecres, 6 de març, TVE Catalunya estrena 'El caçador de veritats'

Estem acostumats a sentir frases com "el dia de la teva boda és el més feliç de la teva vida”, “per sentir-te realitzada, has de ser mare”, “avui en dia, no es pot viure sense mòbil” o “Quan em jubili no penso fer res”. Però, què hi ha de veritat en totes aquestes afirmacions? 'El caçador de veritats' vol fer trontollar els fonaments d'aquests conceptes i expressions que sovint sentim al carrer, a la feina o entre amics i que hem anat interioritzant sense saber-ho, ja sigui per tradició, rutina o simplement per modes.

El programa descobrirà, bàsicament, que no hi ha una veritat absoluta, sinó que n'hi ha moltes i que tot depèn de les persones que les viuen i de com les viuen. En definitiva, de les seves històries personals. Hi ha tantes veritats, com punts de vista trobem al nostre voltant. Qui diu que no pot existir un matrimoni a tres bandes? O que no es pot viure connectat, sense mòbil? O que ningú s'atreviria a començar una carrera universitària, un cop jubilat?

Així doncs, 'El caçador de veritats' vol sacsejar els caps "quadriculats" que pensen que les coses són d'una manera o només tenen una resposta. Desmuntarà aquestes “veritats” que moltes persones donen per inamovibles, de la mà d'Ivan Medina, reporter, inquiet i curiós, que descobrirà les històries de persones anònimes que tenen molt a dir i que, irremeiablement, ens dibuixaran un somriure a la cara, un gest de sorpresa o una llàgrima als ulls.

Ivan Medina tve

Primer programa: 'El matrimoni'

Tota la vida hem crescut amb la idea de buscar una mitja taronja amb qui passar la resta dels nostres dies, però el cert és que les relacions de parella cada cop són més complexes i moltes parelles es veuen abocades al mateix dilema: casar-se o no casar-se.

El matrimoni a 'El caçador de veritats' tve

Ivan Medina intentarà trobar una resposta a través de tres històries: una parella d'avis casats des de fa 50 anys, una relació poliamorosa entre tres homes i la visió d'un expert en la matèria, un mossèn.

RTVE

anterior siguiente