Enlaces accesibilidad
Divendres 7 de desembre a les 00:10h a La 1

Som més innocents del que ens pensem? divendres a debat a 'Ara i Aquí'

  • Carlos Fuentes entrevista l'especialista en comunicació no verbal Irene Funes i el psicòleg i escriptor Antonio Bolinches

Per
Carlos Fuentes
Carlos Fuentes

'Ara i Aquí ' és el programa de participació ciutadana i de debat de TVE Catalunya. Està dirigit per Josep Ramon Lluch, presentat per Carlos Fuentes i realitzat per Jordi de Febrer. S 'emet els divendres a la nit a La 1.

www.rtve.es/araiaqui/

@araiaquiTVE

Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en si som fàcils d'enganyar. Carlos Fuentes analitza el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis del públic.

Divendres,  'Ara i Aquí' debat si som més innocents del que ens pensem i participaran testimonis que han patit enganys, estafes o mentides. Per analitzar el tema, Carlos Fuentes entrevista Irene Funes, especialista en comunicació no verbal, i Antonio Bolinches, psicòleg i escriptor.

A més, 'Ara i Aquí' compta com a tertulians amb les periodistes Anna Grau i Núria Ribó, el politòleg Roger Montañola, el periodista i escriptor Víctor Amela i l'advocat i periodista Ricard Fernández Deu.

RTVE

anterior siguiente