Enlaces accesibilidad
Dimarts 20 de novembre a les 18:10h i divendres 23 de novembre a les 11:20h a La 2

'Cinc dies a...' s'endinsa a l'estació d'esquí Vall de Boí Taüll

  • L'activitat econòmica tradicional de la Vall de Boí estava basada en la ramaderia però en els darrers vint-i-cinc anys el turisme ha esdevingut la principal activitat econòmica de la vall
  • Les ermites romàniques i la pista de Boí Taüll n’han estat els grans motors d’aquest canvi

Per
+Vall de Boí Taüll-2

'Cinc dies a...' és una sèrie que vol mostrar el que passa de portes endins a llocs o institucions ben coneguts. El programa està dirigit per Soledad Gomis.

www.rtve.es/cincdiesa 

@CincDies

Lliscar per la neu amb l’ajuda dels esquís i els pals o fent surf de neu és una activitat plena de sensacions. A les estacions d’esquí hi ha multituds de tasques desconegudes i de persones que ho fan possible.

Ho hem anat a veure a Boí Taülll’estació d’esquí més alta del Pirineu català. Durant cinc dies hem vist com es gestiona una estació d’esquí.

Hi ha qui fa neu amb els canons barrejant aigua i aire, qui prepara amb molta cura les pistes, qui facilita els accessos quan la meteorologia és adversa, qui lloga material, qui s’encarrega dels remuntadors, qui ho repara tot i qui gestiona els hotels i restaurants propers a les pistes.

L'activitat econòmica tradicional de la Vall de Boí estava basada en la ramaderia però en els darrers vint-i-cinc anys el turisme ha esdevingut la principal activitat econòmica de la vall. Les ermites romàniques i la pista de Boí Taüll n’han estat els grans motors d’aquest canvi.

'Cinc dies a...' Boi Taüll és un capítol de Dani Martí Bárbara Ramírez.

RTVE

anterior siguiente