Enlaces accesibilidad

La 2 i Ràdio 4 emeten en directe el rèquiem per Montserrat Caballé a la Catedral de Barcelona el 17 de novembre

  • Televisió Espanyola retransmet la cerimònia en directe a les 12:55 hores, conduïda per Martín Llade, i facilita el senyal al Liceu
  • A Ràdio 4 la retransmissió comença a las 12:45, conduïda per l'equip de 'L’hora clàssica'
  • El respons estarà presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona
  • L'acte litúrgic comptarà amb la interpretació del Réquiem de Verdi per part de l'Orquestra i el Cor del Liceu, dirigits per Josep Pons
  • Acompanyats per Ainhoa Arteta, Anna Larsson, Nikolai Schukoff i Alexander Vinogradov

Per
Montserrat Caballé durant un rodatge per Televisió Espanyola
Montserrat Caballé durant un rodatge per Televisió Espanyola

Demà dissabte 17 de novembre a las 12:55 hores tindrà lloc la missa per Montserrat Caballé a la Catedral de Barcelona. L'acte estarà presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. La cerimònia, organitzada per la família de la soprano barcelonina, compta amb la col·laboració del Gran Teatre del Liceu, l'arquebisbat de Barcelona i RTVE, que la retransmetrà en directe per La 2 i Ràdio 4.

A més, Televisió Española facilita el senyal al Liceu, que obrirà portes amb la intenció de compartir amb la ciutadania el comiat d'una de les millors sopranos de tots els temps.

A Ràdio 4 la retransmissió començarà a las 12:45, i la conduirà l'equip del programa 'L’hora clàssica', amb locució de Marga Lluch i Javier Pérez Senz, i l'equip tècnic Xavier Garcia, Macià Closas i Miquel Salvà, sota la direcció tècnica d'Alejo del Peral.

L'acte comptarà amb l'actuació de l'Orquesta Sinfónica i el Cor del Liceu, dirigits por Josep Pons, que interpretaran l'emotiu Rèquiem de Verdi, amb la col·laboració de la Polifònica de Puig-Reig i les magnífiques veus d'Ainhoa Arteta, Anna Larsson, Nikolai Schukoff i Alexander Vinogradov.

RTVE

anterior siguiente