Enlaces accesibilidad

El periodista parlamentari de TVE, Lluís Falgàs, rep el premi a la trajectòria del Col·lectiu Ciutadella

  • El Col·lectiu guardona Lluís Falgàs , juntament amb el periodista Josep Maria Martí Rigau, "per ser dos referents del periodisme parlamentari i polític de Catalunya"
  • L'acte reuneix el president de la Generalitat Quim Torra, el president del Parlament Roger Torrent i la delegada del govern Teresa Cunillera

Per
Lluís Falgàs
Lluís Falgàs

Aquest tarda a l'acte de presentació del Col·lectiu Ciutadella – Associació de Periodistes Parlamentaris de Catalunya, a l'auditori del Parlament de Catalunya, es premia la trajectòria i la feina ben fet del periodista de TVE Lluís Falgàs.

Juntament amb el periodista de TV3 Josep Maria Martí Rigau, el Col·lectiu Ciutadella premia Lluís Falgàs per ser "dos professionals que encarnen experiència, bon periodisme, vocació, esperit crític, pluralitat i rigor demostrades durant anys". "Per ser dos referents del periodisme parlamentari i polític de Catalunya.

L'acte celebrat a l'auditori del Parlament, reuneix el president de la Generalitat Quim Torra, el president del Parlament Roger Torrent i la delegada del govern Teresa Cunillera.

Lluís Falgàs és el director i presentador del programa 'Aquí Parlem', que repassa l'activitat parlamentària de la setmana i analitza els moments més destacats de les sessions amb entrevistes als diputats i diputades del Parlament. S'emet els dissabte a les 20:30h al Canal 24h.

RTVE

anterior siguiente