Enlaces accesibilidad
Dijous 21 de juny a les 20:05h i diumenge 24 a les 12:50h, a La 2

La cantant Amaia Montero, dijous 21 de juny a 'Punts de vista'

  • Visitem 'Nord/Sud/Est/Oest', una retrospectiva del fotògraf Antoni Bernard que es pot veure al Palau Robert de Barcelona

Per
Montse Elias entrevista Amaia Montero
Montse Elias entrevista Amaia Montero

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous i diumenges a La 2.

www.rtve.es/puntsdevista

@PuntsDeVista

Aquesta setmana 'Punts de vista' entrevista l'excantant de l'Oreja de Van Gogh', que acaba de publicar el seu quart treball en solitari. I rendim homenatge a 'Grease', un clàssic que fa 40 anys que ens fa ballar.

El programa comença amb una tria de les grans superproduccions americanes que aquest estiu ompliran les cartelleres de cinema familiar d'aventures i animació.

Continuem amb l'entrevista de la setmana, aquest cop a Amaia Montero, qui l'1 de juny va publicar el seu quart treball en solitari, l'àlbum 'Nacidos para creer', que de ben segur serà un dels grans èxits de l'estiu. Conversarem amb ella de la presència de París, tant a la portada del disc com al videoclip d'un dels temes.

Parlem de fotografia. En Jordi Vila i Guillamet ens apropa al Palau Robert, on podem veure una exposició retrospectiva d'Antoni Bernard amb el títol 'Nord/Sud/Est/Oest'. Parlarem amb ell i també amb el comissari, Toni Llena, sobre el recorregut expositiu i les fotografies més paradigmàtiques d'Antoni Bernard.

Acabem amb aires nostàlgics recordant que se celebra el 40 aniversari de l'estrena de 'Grease', un musical les cançons del qual van marcar tota una generació.

RTVE

anterior siguiente