Enlaces accesibilidad
Dimecres 23 de maig a les 20:30h a La 2

'Tinc una idea' mostra diversos projectes d'emprenedoria social

  • Aquesta setmana al reportatge 'Emprenedors socials. Tossudament optimistes' participen entitats com Batec Mobility, la Fundació Intinerarium i la Fundació Tallers

Per
Fundació Tallers
Fundació Tallers

'Tinc una idea' és el programa de TVE Catalunya que, dirigit per Miquel Peralta, recull el testimoni de persones emprenedores. S'emet els dimecres a La 2 de TVE.

www.rtve.es/tincunaidea

www.facebook.es/tincunaidea

@tincunaidea_tve

Aquesta setmana 'Tinc una idea' reflexiona a 'Emprenedors socials. Tossudament optimistes' sobre com les persones i les entitats tiren endavant diversos projectes d'emprenedoria social malgrat les dificultats de tot tipus que troben en el camí: financeres, administratives, laborals, socials...

Les persones que viuen amb alguna dificultat física o intel·lectual també tenen els seus projectes empresarials. Alguns troben una sortida en l'autoocupació i altres es vinculen amb empreses i entitats amb voluntat social.

Batec Mobility tve

En el reportatge d'avui, el programa coneixerà diversos projectes com Batec Mobility, liderat pel Pau Bach, que converteix una cadira de rodes en un tricicle elèctric; els circuits inclusius a l'aire lliure adaptats a tothom de la Fundació Itinerarium; el centre de la Raquel Barandiarán on s'imparteixen classes de llengua de signes; la Fundació Tallers que dóna feina a treballadors que fabriquen bijuteria artesanal; i uns estudiants que aprenen emprenent a ESADE.

Llengua de signes tve

RTVE

anterior siguiente