Enlaces accesibilidad

Dijous 24 de maig a les 20h i diumenge 27 a les 13h a La 2

El cantant Joan Dausà, dijous a 'Punts de vista'

  • Parlem amb Oriol Broggi i Julio Manrique d'Èdip, de Sòfocles, que es pot veure al Teatre Romea fins al 10 de juny

Per
Montse Elias entrevista Joan Dausà TVE CATALUNYA

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous i diumenges a La 2.

www.rtve.es/puntsdevista

@PuntsDeVista

Aquesta setmana 'Punts de vista' entrevista el cantant Joan Dausà, que després de tres anys de silenci ha presentat 'Ara som gegants', 10 cançons amb lletres intimistes i reflexives. I també hem visitat el festival anual del Circ Cric al Montseny, enguany dedicat a Pallassos Sense Fronteres.

Obrirem el programa amb les nostres recomanacions per al Festival Primavera Sound, que arriba a Barcelona la primera setmana de juny amb un cartell de luxe, encapçalat per noms com The NationalBjorkBeach House i molts altres.

L'entrevista de la setmana és al cantant Joan Dausà. Després de tres anys de silenci, el cantant de Sant Feliu de Llobregat ha publicat el disc 'Ara som gegants', un disc amb 10 cançons properes i emotives. El disc sona de manera brillant, i és que Dausà s'ha acompanyat de músics de primer nivell. També ha cuidat molt la selecció dels espais on presentarà en directe el disc. En parlarem de tot això al parc del Tibidabo.

Pel que fa al teatre, aquesta setmana hem tingut el privilegi d'entrevistar dos grans de l'escena catalana: Oriol Broggi Julio Manrique, que com a director i protagonista han portat el mite d'Èdip al Teatre Romea. Broggi i Manrique proposen una versió particular del mite de Sòfocles, que ens recorda Borges i Mowawad.

Continuarem amb circ. En Jordi Vila i Guillamet ha anat a la cita anual del Circ Cric al Montseny, on enguany han celebrat un gran homenatge a Pallassos Sense Fronteres en commemoració del 25 aniversari de l'ONG.

Acabarem amb literatura. Entrevista a Paolo Cognetti, que està triomfant amb el seu darrer llibre Les vuit muntanyes. Hem parlat amb ell a un entorn poc muntanyós, el CCCB.

Tanquem el programa amb un acústic que Joan Dausà ens ha dedicat al Parc del Tibidabo.

RTVE

anterior siguiente