Enlaces accesibilidad
Dimarts 13 de febrer a les 19h. a l'Ateneu Barcelonès

RNE celebra El Dia Mundial de la Ràdio amb un especial del programa 'L'altra ràdio' de Ràdio 4

  • Al programa hi participarà el director de RTVE Catalunya, Carles González així com personalitats del món polític, cultural i social
  • Cinto Niqui és el director i presentador del programa dedicat a la ràdio i a la cultura audiovisual, que enguany fa 38 anys en antena
  • Dimarts 13 de febrer a les 19h a l'Ateneu Barcelonès al carrer Canuda de Barcelona. Serà un acte obert.

Per
cinto-niqui-1
cinto-niqui-1

"L'altra ràdio" s'emet cada dijous de 22:00 a 23:00 hores i es pot tornar a escoltar els dilluns a les 12 de la nit a Ràdio 4.

www.rtve.es/radio4

Ràdio 4, de RNE, celebrarà el Dia Mundial de la Ràdio amb un acte públic organitzat pel programa L’altra ràdio, dirigit i presentat per Cinto Niqui des de fa 38 temporades. Serà el dimarts 13 de febrer, a les 19 hores, a la sala Jacint Verdaguer de l’Ateneu Barcelonès, al carrer Canuda núm. 6 de la ciutat de Barcelona. Serà un acte obert al públic amb la presència de destacades personalitats, periodistes i artistes.

A l’especial hi participen el director de RTVE Catalunya, Carles González i el sots-director de Ràdio 4, Vicenç Sanclemente. També intervindran altres personalitats del món de la política, el periodisme i el món social i cultural, com la degana del Col·legi de Periodistes, Neus Bonet; el president de l'Ateneu Barcelonès, Jordi Casassas; la tinent d'alcalde de l'ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz; el director de Ràdio Barcelona, Jaume Serra; el president de Ràdio Associació i director adjunt de RAC1, Jordi Margarit i el veterà presentador de Ràdio 4 i coordinador de Ràdio Estel, Enric Frigola, entre d'altres.

A més, hi haurà l'actuació en directe del grup de rumba catalana Alma de Boquerón.

Els dos programes de "L’altra ràdio" que s’enregistraran s’emetran per Ràdio 4 els dijous 15 i 22 de febrer, a les 22 hores.

“L’altra ràdio” va néixer la temporada 1979-80 com un programa dedicat a la radioafició i la radioescolta i amb el pas dels anys ha esdevingut en un programa divulgatiu de la cultura audiovisual. La ràdio, la televisió, internet i les aplicacions són les protagonistes d'aquest magazine nascut ara fa 38 anys. "L'altra ràdio" ha rebut diferents premis, com al millor programa de la ràdio pública catalana concedit per la Academia de las Artes y las Ciencias Radiofónicas de España (AER), el 2013.

RTVE

anterior siguiente