Enlaces accesibilidad
Dijous 11 de gener a les 00:15h a La 1

Les negociacions per a la constitució del Parlament de Catalunya, aquest dijous a 'El Debat de La 1'

  • Els analistes que participen al programa són Carles Fernández, Fernando Carrera, Toni Bolaño, Martí Saballs, Gemma Ubasart i Enric Marín

Per
quim-barnola-al-plat
quim-barnola-al-plat

'El Debat de La 1' és el programa de debat polític de TVE Catalunya que analitza l'actualitat política. Està dirigit i presentat pel periodista Quim Barnola amb la realització de Caco Senante i la producció de Pilar García Solera. S'emet els dijous pels volts de dos quarts de dotze de la nit a La 1.

www.rtve.es/eldebatdela1

Aquest dijous, ‘El Debat de La 1’, el programa de debat polític que dirigeix i presenta Quim Barnola, se centrarà en les negociacions que s’estan duent a terme entre els partits polítics per constituir el Parlament de Catalunya la setmana vinent i en la investidura del futur president de la Generalitat.

Al debat també analitzaran la dimissió d’Artur Mas com a president del PDECAT i les renúncies de les seves actes de diputats de Carles Mundó i Neus Lloveras.

Els analistes que participen al programa són Carles Fernández, Fernando Carrera, Toni Bolaño, Martí Saballs, Gemma Ubasart i Enric Marín.

RTVE

anterior siguiente