Enlaces accesibilidad
Dimarts 9 de gener a les 20:30h a La 2

L'economista i emprenedor Álex Rovira, dimarts a 'Noms propis'

  • Està considerat un dels millors experts en lideratge del món per la seva visió humanista de l'economia i la precisió amb que analitza les relacions humanes

Per
Álex Rovira
Álex Rovira

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de TVE Catalunya amb convidats amb una filosofia de vida optimista i amb la capacitat de contagiar-la. S'emet els dimarts a La 2 i està dirigit i presentat per Montse Busquets, amb realització d'Esther Martínez i producció d'Amelia Tabernero.

Aquesta setmana a 'Noms propis', la directora i presentadora del programa Montse Busquets parla amb l'economista, emprenedor i consultor Álex Rovira.

"Tots podríem fer un exercici de generositat i solidaritat per tenir un món més equilibrat". Álex Rovira està considerat un dels millors experts en lideratge del món per la seva visió humanista de l'economia i la precisió amb que analitza les relacions humanes. Habilitat que ha trobat sortida en un bon grapat de llibres i conferències on parla de la creativitat, la gestió del talent, l'empatia i fins i tot l'amor. Ara ha decidit investigar una de les emocions vitals per a l'ésser humà, l'alegria, sobre la qual podem treballar, diu, per viure més feliços. Explicarà com fer-ho a 'Noms propis'.

Nascut a Barcelona el 1969, és llicenciat en Empresarials i MBA per ESADE, on dirigeix seminaris per empreses i ONG que volen millorar el seu capital humà. També és ponent destacat en fòrums europeus, americans i asiàtics, on a les seves conferències barreja conceptes de filosofia, psicologia, antropologia i sociologia.

No es considera escriptor però ha venut més de 8 milions de llibres: "La buena suerte", traduït a 42 idiomes, n'ha estat el més exitós. Ara, publica "Alegria" amb Francesc Miralles, un manual epistolar on convida el lector a trobar les seves pròpies eines per convertir la tristesa en felicitat.

RTVE

anterior siguiente