Enlaces accesibilidad
Dijous 16 d'agost a les 20:30h a La 2

El grup Obeses, dijous a 'Músics'

  • Obeses és un grup descarat i burlesc, amb ganes d'innovar i de convertir la música en una nova experiència

Per
Goyo Prados
Goyo Prados

Dirigit i presentat per Goyo Prados, 'Músics' és el punt de trobada per a grups o solistes que obren via, figures musicals que actuaran en directe i amb els que Goyo Prados repassarà la seva trajectòria. S'emet els dijous a La 2 i els dissabtes a les 17h a Ràdio 4.

Aquesta setmana 'Músics', l'espai musical de La 2 i Ràdio 4, té com a protagonista el grup Obeses, que tocarà en directe a la sala El Siglo de Sant Cugat algunes cançons del seu darrer disc.

Obeses és un grup descarat i burlesc, amb ganes d'innovar i de convertir la música en una nova experiència. Només en set anys han demostrat que la creativitat no té límits i que l'exigència absoluta desemboca, en el seu cas, en petites obres d'art musical que no s'han sentit en lloc.

El grup, encapçalat per Arnau Tordera i format per Maiol Montané, Jaume Coll i Arnau Burdó, té clar que es vol divertir fent música, però encara més que el públic s'ho passi bé i ho aconsegueixen amb cançons exquisides, aquelles que només poden composar els músics.

Obeses va guanyar el premi "Disc Català de l'Any 2015" amb "Monstres i princeses".

RTVE

anterior siguiente