Enlaces accesibilidad

El programa de Ràdio 4 'Territori Clandestí', nominat als Premis ARC de la indústria musical del directe

  • El programa que dirigeix i presenta Consol Sàenz, està nominat com a Millor Mitjà de Comunicació als Premis ARC 2017

Per
cnsol-senz-rdio-4
cnsol-senz-rdio-4

www.rtve.es/radio4

facebook.com/territoriclandesti/

@TClandesti

Dirigit i presentat per Consol Sàenz, 'Territori Clandestí' s'emet de dilluns a divendres a partir de les 20:00 hores. El programa de Ràdio 4, que porta quatre anys en antena, és un programa de cultura alternativa que vol descobrir nous models socio-culturals, i on la música té un paper molt important, a més de la literatura, les arts audiovisuals i el món del còmic.

'Territori Clandestí' vol donar cabuda a totes aquelles altres maneres de veure la cultura i de crear noves formes de fer societat. Als locals dels carrers dels pobles i ciutats de Catalunya treballen esperits inquiets i encuriosits. El programa, que té una hora de durada (de les 20 a les 21:00 h.) vol conèixer i gaudir d'aquestes propostes i fer-les arribar a tots aquells que se senten còmodes vivint a un Territori Clandestí. Al programa també col·laboren Marta Molina i Benja Amorin i està realitzat tècnicament per Esther Bages.

'Territori Clandestí' competeix a la categoria de Millor Mitjà de Comunicació amb 'El matí de Catalunya Ràdio', el setmanari ERD de la revista Enderrock i el programa Feeel de la cadena Betevé.

Els guanyadors es donaran a conèixer a la gala de lliurament que se celebrarà el 5 de desembre al Mercat de les Flors de Barcelona.

Els Premis ARC són els premis de referència per la música en directe i l’espectacle a Catalunya. Un total de 63 nominats competiran als Premis, que enguany celebren la 15a edició.

RTVE

anterior siguiente