Enlaces accesibilidad
Dimecres 20 de setembre a les 20:05 hores a La 2

'Amb identitat' reflexiona sobre quines són les joguines més adients i l'adquisició d'hàbits saludables des de petits

  • El programa explica les característiques ha de tenir una bona joguina, quines són les més demandades per nens i pares,
  • També parla de com és el dia a dia en un menjador escolar i de la importància de les activitats de lleure en l'adquisició de bons hàbits per part dels infants

Por
amb-identitat2
amb-identitat2

'Amb identitat' és un espai on diversos experts parlen de les seves professions relacionades amb la salut i el benestar.

Aquest dimecres 'Amb identitat' estrena nova temporada emetent dos capítols amb consells per a la nostra salut. Ens informa de com tenir cura de la nostra pell i de les possibilitats de que disposen els estudiants a l'hora de cursar els diferents graus en salut.

Les joguines: il·lusió, diversió i educació a parts iguals

Els nens d'avui dia, disposen de moltes i molt variades joguines. Però totes són les adequades? Coneixerem quines característiques ha de tenir una bona joguina, quines són les més demandades per nens i pares, quin és el rol de la indústria joguinaire en la igualtat de gènere i com hi han influït l'electrònica i les noves tecnologies.

Adquirint hàbits saludables des de petits

L'alimentació és un procés que ens acompanya al llarg de la vida, i gràcies al qual obtenim els nutrients que necessitem. Per tal que el creixement tant físic com mental sigui adequat, és imprescindible cobrir les necessitats nutricionals pròpies de cada etapa. Coneixerem com és el dia a dia en un menjador escolar, perquè els centres educatius s'ha de cuinar producte fresc, ecològic i de qualitat, i quina és la importància de les activitats de lleure en l'adquisició de bons hàbits per part dels infants, per tal que els continuïn tenint quan siguin grans.

'Amb identitat' descobreix a cada programa de la mà de diversos especialistes rellevants les seves professions i les seves activitats laborals relacionades amb l'àmbit del benestar i la salut. Ells seran els encarregats de donar les claus per a conèixer-les en profunditat, i proporcionaran les dades que permetin descobrir-les.

RTVE

anterior siguiente