Enlaces accesibilidad
Divendres 28 de juliol a les 19:40 hores a La 2

Aquesta setmana 'Calidoscopi' recorda les cançons de l'estiu

  • Raül Díaz és el director i presentador del programa
  • Divendres 28 de juliol a les 19:40 hores a La 2

Per
kalisodoscopi 01
kalisodoscopi 01

'Calidoscopi' és el programa d'entreteniment de La 2 de TVE Catalunya amb records televisius. Raül Díaz és el director, guionista i presentador de l'espai. Xavi Arias és el realitzador, Agustí Guimerà el productor i Montse Tejera a la redacció.

'Calidoscopi' és un programa per nostàlgics i curiosos, que proposa una estoneta d’entreteniment amb els records televisius. Una capbussada als arxius de TVE a través de cançons, curiositats i humor, tant en català com en castellà. El capítol d'aquesta setmana està dedicat a recordar les cançons de l'estiu.

Les cançons de l’estiu seran les protagonistes del 'Calidoscopi' d'aquest divendres I es que dediquem el programa a aquesta calorosa època de l’any en que els afortunats fan vacances. Els turistes ja fa dècades que venen i han omplert l’arxiu d’imatges divertides i inoblidables que els humoristes de la casa no han deixat escapar. Recordem estius a la platja o la muntanya, amb banyador o amb biquini i tot plegat amanit amb una estrofa musical de cada moment.

Raül Díaz, director i guionista de 'Calidoscopi', presenta el programa acompanyat de professionals, artistes i personatges de tots els temps. I és que la màgia de la tele fa que la gent que hi surt sigui immortal.

RTVE

anterior siguiente