Enlaces accesibilidad
Dimarts 19 de desembre a les 20:00h a La 2

'Cinc dies a...' visita l'Escola Massana

  • El centre va iniciar la seva tasca pedagògica l'any 1929, fruit del llegat del pastisser Agustí Massana

Per
massana1
massana1

'Cinc dies a...' és una sèrie que vol mostrar el que passa de portes endins a llocs o institucions ben coneguts. El programa està dirigit per Soledad Gomis i realitzat per Joan Albert Planell.

El programa 'Cinc dies a...' descobreix l'Escola Massana, un centre municipal d'Art i Disseny en el que avantguarda i tradició es donen la mà. Hi ha un plantejament interdisciplinari i un estímul constant als alumnes per tal que experimentin per sí mateixos, sigui amb les darreres tecnologies, sigui amb mètodes artesans.

El centre va iniciar la seva tasca pedagògica l'any 1929, fruit del llegat del pastisser Agustí Massana. Va tenir una arrencada social, perquè volia apropar les arts i els oficis als fills dels obrers.

L'oferta educativa abasteix des del batxillerat, fins el grau universitari, passant per la formació superior, la formació permanent i ben aviat els màsters. 'Cinc dies a...' visita des de classes de serigrafia, escultura, joieria..., de creació de vídeo mapping, d'imatge animada o els tallers per portar a les tres dimensions el que parteix com a projecte sobre el paper.

La Massana és un espai ple de vida, on alumnes d'arreu del món amb interessos molt diversos s'entrecreuen als passadissos. Es fan seus els laberints de patis, escales i racons i on tenen accés a tots els tallers per tal que la seva creativitat no trobi límits.

RTVE

anterior siguiente