Enlaces accesibilidad
Dissabte 3 de juny a les 20:30h al Canal 24horas

Jordi Puigneró, a "Aquí Parlem"

  • Lluís Falgàs parla amb el Secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital

Per
Lluís Falgàs
Lluís Falgàs

"Aquí Parlem", dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa s'emet els dissabtes al Canal 24horas i es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al mateix canal.

Aquesta setmana l'espai parlamentari "Aquí Parlem" convida Jordi Puigneró per parlar de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya.

En el programa d'aquest dissabte, Lluís Falgàs entrevista Jordi Puigneró, Secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat, sobre la creació de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya, que ha de substituir el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya i que s'està tramitant al Parlament. Aquesta nova entitat tindrà com a principal objectiu garantir la seguretat de les xarxes de comunicacions electròniques i els sistemes d'informació en l'àmbit de la Generalitat de Catalunya i de tot el seu sector públic, en col·laboració amb els organismes judicials i policials.

D'altra banda, el programa també repassa la resta de l'actualitat parlamentària de la setmana, amb el ple i la sessió de control al president Carles Puigdemont.

RTVE

anterior siguiente