Enlaces accesibilidad
Disc Català de l'Any

Ja es poden votar els 10 finalistes del premi "Disc Català de l'Any" de Ràdio 4

  • Els oients de Ràdio 4 decidiran el guanyador, participant a la votació al web www.rtve.es/disccatala, fins el 27 de febrer
  • El premi "Disc Català de l'Any" de Ràdio 4 és el guardó més antic de tots els que s'atorguen en l'àmbit de la música cantada en català
  • L'acte de lliurament del premi tindrà lloc el proper dijous 9 de març a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Per
Vota el Disc Català de l'Any 2016
Vota el Disc Català de l'Any 2016

Ràdio 4 a través del programa "Catalunya Exprés Magazine", dirigit i presentat per Joan Arenyes, comença la votació popular per escollir el disc més destacat del 2016 cantat en català, entre 10 finalistes.

El premi "Disc Català de l'Any" de Ràdio 4 inicia la fase final de la votació del millor d'entre 10 àlbums finalistes. Els oients poden votar fins el 27 de febrer a través del web www.rtve.es/disccatala.

Els finalistes són: "Jo competeixo" de Manel, "Ós bipolar" de Quimi Portet, "Lluna plena" de Buhos, "Aham Sigah" de Doctor Prats, "París" de Jordi Ninus, "Un segon" de Judit Neddermann, "You Poni" d'Oques Grasses, "10 anys i bons" de Projecte Mut, "Verbena" de Maria Arnal i Marcel Bagés i "Malalts del cel" de Jaume Sisa.

El disc més votat fins el 27 de febrer rebrà el premi que l'acredita com l'àlbum més destacat de la temporada segons els oients de Ràdio 4. El seguiment del premi el fa Joan Arenyes al programa "Catalunya Exprés Magazine", els dissabtes de 17 a 20h de la tarda.

L'acte de lliurament del premi tindrà lloc dijous 9 de març a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i ja es poden demanar les entrades a www.ticketea.com/entradas-festa-del-premi-disc-catala-de-lany-de-radio-4/

Un premi històricUn premi històric

El premi "Disc Català de l'Any" de Ràdio 4 és el guardó més antic de tots els que s'atorguen en l'àmbit de la música cantada en català. Va néixer l'any 1979 de la mà de Joan Ramon Mainat al seu programa "Cançons al vent" i en el seu palmarès hi figuren noms com Lluís Llach, Joan Manuel Serrat, La Trinca, Marina Rossell, Sau, Antònia Font, Gossos, Els Amics de les Arts, Txarango i Els Catarres.

L'última edició la va guanyar el grup Obeses amb el seu disc "Monstres i princeses".

RTVE

anterior siguiente