Enlaces accesibilidad
Dijous 1 de desembre a partir de les 23:55h a La 1

Meritxell Ruiz, Consellera d'Ensenyament de la Generalitat, aquest dijous a "El Debat de La 1"

  • Quim Barnola parla amb la Consellera d'Ensenyament de la Generalitat sobre temes d'educació com la selectivitat

Per
Quim Barnola, director i presentador
Quim Barnola, director i presentador

"El Debat de La 1" és el programa de TVE Catalunya centrat en l'actualitat política. Està dirigit i presentat per Quim Barnola i s'emet els dijous a la nit a La 1.

www.rtve.es/eldebatdela1

Aquest dijous "El Debat de La 1", dirigit i presentat per Quim Barnola, entrevista a la Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz, sobre temes d’educació, a més d’analitzar l'actualitat política de la setmana amb els analistes del programa.

En el programa d’avui Quim Barnola entrevista a la Consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz. Amb ella parlarà de com queda la selectivitat i les proves externes de primària i secundària i de les prioritats de despesa del seu departament amb el nou pressupost. Barnola també preguntarà quantes escoles deixaran d'estar en barracons i en quina quantitat augmentaran les beques menjador, entre altres qüestions.

Els col·laboradors del programa Nacho Martín Blanco, Toni Aira, Jordi Mercader, Esther Vivas, Andreu Mayayo i Andrea Mármol analitzaran l'entrevista i la presentació del pressupost de la Generalitat.

RTVE

anterior siguiente