Enlaces accesibilidad
Dilluns 28 de novembre a les 19:25h a La 2

"Tinc Una Idea" mostra com fer fotos com fa dos segles

  • La consultora Txell Costa, autora del llibre “Working happy”, ens explica què és la intraprenedoria i per què l’hem de practicar

Per
Fer fotos com fa dos segles
Fer fotos com fa dos segles

"Tinc Una Idea", el programa de TVE Catalunya que recull el testimoni de persones emprenedores, està dirigit per Miquel Peralta i presentat per Marta Càceres. S'emet els dilluns a les 19:30h i els diumenges a les 12:00h per La 2.

Fer fotos com fa dos segles

Avui al món es fan milions de fotografies per segon i tots podem captar la realitat de manera instantània. La digitalització i la democratització de la imatge han portat a un grup de joves a fer tot el contrari: mirar enrere i descobrir les virtuts de capturar el moment tal i com ho feien els pioners de la fotografia fa dos segles. I s'hi guanyen la vida!

Creadores d’una empresa de cosmètics a mida

Entrevistem dues emprenedores provinents del sector de l'estètica i la farmàcia que ens expliquen com han creat la seva pròpia marca de cosmètics a mida, després de deixar, per diverses causes, les seves feines anteriors. Amb la nova empresa creen perfums, cremes i xampús per encàrrec i han aconseguit fer-se un lloc en un mercat cada vegada més competitiu.

Txell Costa ens explica què és la intraprenedoria

La consultora Txell Costa, autora del llibre “Working happy”, ens explica què és la intraprenedoria i per què l’hem de practicar. Ella s’autodefineix com una “llebre empresarial”.

RTVE

anterior siguiente