Enlaces accesibilidad
Dijous 27 d'octubre a les 19:25 hores a La 2

"Punts de vista" parla amb Mercè Comes sobre el nou espectacle de La Cubana

  • També parlaran de dues de les estrenes del cinema espanyol ‘Que Dios nos perdone’ i ‘La propera pell’
  • Dijous 27 d’octubre a les 19:25 hores a La 2

Per
"Gente bien" és el nou i divertidíssim espectacle de la companyia 'La Cubana'
"Gente bien" és el nou i divertidíssim espectacle de la companyia 'La Cubana'

“Punts de vista” és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà i presentat per Montse Elias amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S’emet els dijous a les 19:25 hores a La 2.  www.rtve.es/puntsdevista

Aquest dijous a “Punts de vista”, el programa cultural de La 2, entrevistem a Mercè Comes sobre el nou espectacle de 'La Cubana' i al fotògraf Lluís Artús. També parlarem de dues estrenes del cinema espanyol.

Aquesta setmana a “Punts de vista” ens em desplaçat al Garraf, a Sitges, terra de cinema però també de teatre, per entrevistar a Mercè Comes, de la companyia 'La Cubana', en el magnífic i modernista Museu Cau Ferrat, un espai que va ser estudi i casa del pintor Santiago Rusiñol.

Mercè Comes  és una de les protagonistes del nou i divertidíssim espectacle de la companyia 'La Cubana', “Gente bien”, que es representa al Teatre Coliseum, a la Gran Via barcelonina. Tenim un reportatge d’aquesta peça teatral on 'La Cubana' fa un repàs a la classe benestant catalana al llarg dels anys, amb totes les seves hipocresies i falses aparences.

De cinema, proposem dues pel·lícules d’estrena del cinema español: “Que Dios nos perdone” és un intens thriller que ha dirigit Rodrigo Sorogoyen i que compta amb les actuacions colpidores de Roberto Álamo Antonio de la Torre.

“La propera pell” és la nova pel·lícula del realtizador gironí Isaki Lacuesta, una història de gèlids sentiments protagonitzada per Sergi López, Emma Suárez i Àlex Monner.

A l’apartat de fotografia, Josep Echaburu, també fotògraf, ha entrevistat a Lluís Artús, un fotoperiodista amb un “Punt de vista” singular, una mirada que li permet veure el món amb originalitat. Les fotografies que conformen el treball titulat “La platja” són sensacionals, una recopilació de retrats de tot tipus de gent que volten per la platja de la Barceloneta.

RTVE

anterior siguiente