Enlaces accesibilidad
Dimarts 21 de juny, a les 19:00 hores a La 2

Màgic Andreu, aquest dimarts a "Vespre a La 2"

  • El popular il·lusionista català a més d'un famós mag és l'impulsor de diferents iniciatives solidàries
  • A la tertúlia d'actualitat, Xavi Díaz parlarà amb Olga Grau, Alejandro López Fonta i Jordi Mercader

Per
Màgic Andreu
Màgic Andreu

"Vespre a La 2" és el magazine de producció pròpia de TVE Catalunya. Un espai diari que repassa la informació més rellevant del dia. El programa s'emet de dilluns a divendres a La 2 sota la direcció de Carles Bassolas i la presentació de Xavi Díaz. Realitzador: Guillem Nualart. Producció: Josep Pares i Núria Raja

www.rtve.es/vespre2

Com cada dimarts, "Vespre a La 2" entrevista un personatge i mostra la seva faceta més humana i desconeguda. Aquest dimarts, el protagonista és l’i·lusionista català Màgic Andreu, conegut també per les seves iniciatives solidàries. A més, Xavi Díaz estarà al front de la taula d’anàlisi de l’actualitat política i coneixerem la informació més rellevant de la jornada.

El programa repassarà amb Màgic Andreu la seva trajectòria professional i solidària. Nascut a Barcelona al 1948, Francesc Andreu Sabadell és conegut pel nom artístic de Mágic Andreu. A més de la seva vessant artística, el popular il·lusionista i humorista català és impulsor de projectes solidaris. L’any 2002 va crear l’Associació Somriures sense Fronteres i al 2014 va obrir una botiga solidària per ajudar els nens del Nepal.

Màgic Andreu, que té una escola de màgia, és també el promotor de diferents esdeveniments, com el festival Critèrium Màgic que celebrarà la seva primera edició del 23 al 26 de juny a Creixell. El programa prepararà a Màgic Andreu alguna sorpresa relacionada amb la seva biografia.

I com cada dia, "Vespre a La 2" també repassarà tota l'actualitat informativa de la jornada en la primera part del programa. A més, a la tertúlia d’actualitat, Xavi Díaz analitzarà els temes més rellevants del panorama de la política i la societat amb Olga Grau, Alejandro López Fonta i Jordi Mercader.

RTVE

anterior siguiente