Enlaces accesibilidad
Dijous 16 de juny a partir de les 23:30h a La 1

Els candidats catalans a les eleccions del 26-J presentaran les seves propostes, a "El Debat de La 1"

  • Participaran Josep Vendrell d'En Comú Podem, Joan Tardà d'ERC, José Zaragoza del PSC, Carles Campuzano de CDC, Toni Roldán de C's i Dolors Montserrat del PPC

Per
Quim Barnola
Quim Barnola

"El Debat de La 1" és el programa de TVE Catalunya centrat en l'actualitat política. Està dirigit i presentat per Quim Barnola i s'emet els dijous a La 1.

"El Debat de La 1", dirigit i presentat per Quim Barnola, organitza un debat especial per a les Eleccions Generals al Congrés dels Diputats del 26 de juny.

Aquest dijous a "El Debat de La 1"Quim Barnola moderarà el debat entre els candidats catalans que es presenten a les eleccions: Josep Vendrell candidat número tres d'En Comú Podem per Barcelona, Joan Tardà candidat número dos d'ERC per Barcelona, José Zaragoza candidat número quatre del PSC per Barcelona, Carles Campuzano candidat número dos de CDC per Barcelona, Toni Roldán candidat número dos de C's per Barcelona i Dolors Montserrat candidata número quatre del PPC per Barcelona.

El debat s'estructurarà en dos blocs i una ronda de conclusions. En el primer bloc: 'Quin és el seu projecte polític?' explicaran les seves propostes en economia, ocupació, impostos i polítiques socials. Després d'una primera intervenció d'un minut per fer el seu posicionament (de major a menor representativitat, segons els resultats obtinguts a Catalunya) podran debatre amb la resta de candidats amb un crèdit de temps de 3'30 minuts.

Amb el mateix funcionament que el primer bloc, en el segon debatran sobre les reformes polítiques i institucionals i la regeneració democràtica.

I per acabar un minut de conclusions per dirigir el seu darrer missatge. En aquest cas l'ordre serà invers, de menor a major representativitat.

RTVE

anterior siguiente