Enlaces accesibilidad
Dimecres 20 d'abril, a les 19:00 hores a La 2

Barei, representant espanyola a Eurovisió, dimecres a "Vespre a La 2"

  • Barei cantarà el tema Say Yay!, que representarà Espanya a Eurovisió
  • A la tertúlia d'actualitat, Xavi Díaz parlarà amb Xavi Collado, Tirso Gracia i Toni Aira

Per
barei-representant-eurovisi
barei-representant-eurovisi

"Vespre a La 2" és el magazine de producció pròpia de TVE Catalunya. Un espai diari que repassa la informació més rellevant del dia. El programa s'emet de dilluns a divendres a La 2 sota la direcció de Carles Bassolas i la presentació de Xavi Díaz. Realitzador: Guillem Nualart. Producció: Josep Pares i Núria Raja

www.rtve.es/vespre2

Dimecres a “Vespre a La 2”, la representant d’Espanya a Eurovisió, Barei, interpretarà el tema que defensarà el 14 de maig a Estocolm. Al programa també hi haurà la crònica rosa a la secció del ‘Safareig’ i les novetats musicals a ‘2 Many Clips’. Xavi Díaz estarà al front de la taula d’anàlisi de l’actualitat política acompanyat de Xavi Collado, Tirso Gracia i Toni Aira; i a més, coneixerem la informació més rellevant de la jornada.

Barei, amb el tema ‘Say yay’, representarà Espanya en la 61a edició del Festival d’Eurovisió, que es farà a Estocolm (Suècia) el 14 de maig. Al plató de “Vespre a La 2” la cantant madrilenya interpretarà la cançó que per primera vegada està escrita íntegrament en anglès, i ho farà amb els ballarins que pujaran amb ella a l’escenari del festival. A l’estudi també estaran fans seves.

I com cada dia, "Vespre a La 2" explicarà l'actualitat informativa de la jornada en la primera part del programa. A més, a la tertúlia d’actualitat, Xavi Díaz analitzarà els temes més rellevants del panorama de la política i la societat amb Xavi Collado, Tirso Gracia i Toni Aira.

RTVE

anterior siguiente