Enlaces accesibilidad
Dijous 27 d'agost a les 19:15h a La 2

Olga Viza entrevista la jugadora de pòquer professional Leo Margets

  • Margets ha guanyat campionats a Montecarlo, Marbella i Barcelona i va quedar 27ena en un campionat a Las Vegas entre 7.000 participants

Per
Olga Viza i Leo Margets
Olga Viza i Leo Margets

Aquest dijous Olga Viza entrevista una de les jugadores de pòquer més important d’Espanya. Així, TVE Catalunya recupera una de les entrevistes que la periodista fa, setmanalment, al programa d’actualitat informativa “Vespre a La 2”.

A la butaca groga del convidat de l‘Olga Viza s’asseu Leo Margets, barcelonina i llicenciada a Londres en Empresarials, ha trobat la seva vocació com a jugadora de pòquer professional. Experta en estratègia i amb un equilibri mental fora de sèrie, ha guanyat campionats a Montecarlo, Marbella i Barcelona i va quedar 27ena en un campionat a Las Vegas entre 7.000 participants i va ser la darrera dona en ser eliminada.

Olga Viza Leo Margets parlen de quan va passar de Leonor a Leo, de l’estil de vida de comporta la seva professió i de què hi havia abans del pòquer i quan va començar a dedicar-se com a professional. També parlaran de com es prepara abans d’un torneig, del que necessita, com aguanta tantes hores en una taula i dels seus propers campionats.

RTVE

anterior siguiente