Enlaces accesibilidad

El programa "Tinc una idea" rep el Premi Eugeni Molero a millor reportatge de televisió

  • L'equip del programa de TVE Catalunya va rebre dissabte el guardó gràcies a un reportatge sobre la companyia teatral La Cubana
  • Els Premis Eugeni Molero de Periodisme i Investigació estan organitzats pel Consell Comarcal del Garraf

Per
Guardonats Premis Eugeni Molero
Guardonats Premis Eugeni Molero

El programa d'emprenedoria de TVE Catalunya dirigit per Miquel Peralta, "Tinc una idea", va aconseguir dissabte el Premi Eugeni Molero al millor reportatge de televisió, amb el treball "Companyia de teatre La Cubana, entre bambolines".

Els premis reconeixen el treball de "Tinc una idea" perquè "explica de forma amena i interessant el funcionament d'una companyia de teatre, i com va evolucionar del teatre d'aficionats a una de les millors companyies de teatre actuals". També van destacar que reportatges com aquest fomenten la televisió de qualitat.

"Companyia de teatre La Cubana, entre bambolines" mostra l'evolució artística i professional de la prestigiosa companyia teatral La Cubana, que fa unes setmanes acaba de finalitzar una gira per tota Espanya. El reportatge, amb guió de Judith Fernández, és un treball de l'equip del programa i dels equips tècnics del Centre de Producció de TVE a Sant Cugat del Vallès.

Els Premis Eugeni Molero de Periodisme i Investigació estan organitzats pel Consell Comarcal del Garraf i compten amb el recolzament de diverses entitats culturals i periodístiques de Catalunya.

El programa "Tinc una idea", dirigit per Miquel Peralta, que s'emet els diumenges per La 2 de TVE Catalunya, recull el testimoni de persones que destaquen pel seu talent i iniciativa per crear projectes en tots els àmbits de la societat. A més, el programa se centra especialment en totes aquelles iniciatives de caràcter social que tenen en compte a aquelles persones i col·lectius amb dificultats per la seva inserció social i laboral. "Tinc una idea" compta en el seu palmarès amb el Premi Zapping al millor programa cultural, divulgatiu i documental de televisió i amb el Premi Carles Rahola de televisió.

RTVE

anterior siguiente