Enlaces accesibilidad
Diumenge 25 de gener a les 12h a La 2

TVE Catalunya emet aquest diumenge una entrevista amb Javier Solana

  • Olga Viza entrevista el que fou màxim representant de la política exterior de la Unió Europea
  • Els diumenges al migdia, TVE Catalunya recuperarà algunes de les entrevistes que la periodista catalana fa a personatges rellevants en el programa "Vespre a La 2"

Per
Olga Viza i Javier Solana
Olga Viza i Javier Solana

Aquest diumenge a les 12h, Olga Viza li pregunta a Javier Solana per la situació actual al món i a Catalunya en particular. Així recuperem una de les entrevistes que la periodista fa , setmanalment, en el programa d'actualitat informativa "Vespre a La 2".

Javier Solana va ser el màxim representant de la política exterior de la Unió Europea, secretari general de l'OTAN i va ocupar diverses carteres ministerials a l'època de Felipe González. Actualment és president d'ESADEgeo.

Olga Viza li demana que ens situï en aquest món, que faci una petita teoria geoestratègica d'on estem. També li pregunta si encara li segueixen demanant consell i que faci d'intermediari i sobre la qüestió catalana si encara és possible el diàleg.

Sobre la seva vida més personal Javier Solana explica com li ha canviat la forma de vida des de que és avi i parla de la seva faceta actual com a catedràtic.

RTVE

anterior siguiente