Enlaces accesibilidad
Dimecres 28 de setembre a les 20:30h a La 2

L'actriu Julieta Serrano, a "Gent de paraula"

  • La intèrpret catalana recorda amb Cristina Puig la seva infantesa, la feina com a dibuixant i l'etapa com a "chica Almodóvar", entre d'altres moments de la seva vida

Por
L'actriu Julieta Serrano.
L'actriu Julieta Serrano.

"Gent de paraula" és un programa dirigit i presentat per Cristina Puig que s'emet els dijous a les 20:30h per La 2 de TVE.

"Gent de paraula", el programa d'entrevistes a fons que dirigeix i presenta la periodista Cristina Puig, rep Julieta Serrano.

Aquesta setmana "Gent de paraula" ha convidat a l'actriu catalana Julieta Serrano. Actualment, l'artista està al Teatre Goya fins el 9 d'octubre, compartint cartell amb Héctor Alterio a "La sonrisa etrusca".

La Julieta Serrano ha fet prop de 60 pel·lícules, gairebé un centenar de muntatges teatrals i ha participat en moltes sèries de televisió, acumula premis, nominacions i reconeixements i va ser una de les primeres "chica Almodóvar". Un dels papers més recordats amb el director manxec és a "Mujeres al borde de un ataque de nervios".

Cristina Puig, repassa amb la Julieta la seva infantesa dins d'una família d'autors, la seva etapa com a dibuixant, el pas pel teatre d'aficionats, la seva amistat amb Almodóvar i què suposa el pas dels anys per a una actriu.

RTVE

anterior siguiente