Enlaces accesibilidad
Ja es coneixen els finalistes al Premi Disc Català de l'Any de Ràdio 4

Disc Català de l'Any

Els oients de Ràdio 4 decidiran el guanyador participant a la votació final al web www.disccataladelany.cat

A més, dins dels actes del Premi Disc Català de l'Any s'oferiran tres nits amb la música en directe de Èric Vinaixa, Teràpia de Shock, Projecte Mut, Oques Grasses, Empty Cage i Lax’n’busto

Per

Ràdio 4, a través del programa "Catalunya Exprés Magazine", comença la fase final de votació popular per escollir el disc més destacat del 2013 cantat en català. Els oients tenen fins el 31 de març per votar entre els 10 finalistes. A més podran gaudir de tres concerts a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm.

El Premi Disc Català de l'Any de Ràdio 4 inicia l'última fase amb la votació del millor d'entre els 10 àlbums finalistes. Les votacions es fan a través del web www.disccataladelany.cat.

Els finalistes són: 9son per "Obert", Aspencat per "Essència", Cybee per "Cybee", Els Catarres per "Postals", Els Pets per "L’àrea petita", La Troba Kung-Fú per "Santalegria", Manel per "Atletes, baixin de l’escenari", Obeses per "Zel", Oques Grasses per "Un dia no sé com" i Projecte Mut per "Col.lecció de satèlits".

El disc més votat a partir d'ara i fins el 31 de març rebrà el premi que l'acredita com l'àlbum més destacat de la temporada segons els oients de Ràdio 4. El seguiment del premi el fa Joan Arenyes al programa "Catalunya Exprés Magazine", els dissabtes de 17 a 20h de la tarda.

Dins dels actes del Premi Disc Català de l'Any es vol potenciar la música en català a través de tres concerts amb música en directe. L'objectiu és oferir als oients de Ràdio 4 i als aficionats de la música una representació, a través de 6 grups repartits en 3 sessions, del moviment musical que es viu a Catalunya. L'entrada és gratuïta i es pot demanar a www.disccataladelany.cat.

Els cicle de concerts a l'Antiga fàbrica Estrella Damm serà: dimarts 8 d’Abril Èric Vinaixa i Teràpia de Shock, dijous 10 d’Abril Projecte Mut i Oques Grasses i divendres 11 d’Abril Empty Cage i Lax’n’busto.

Radio

anterior siguiente