vídeoLogotipo de La 1 Cataluña

La recuperació, a prova aquest Nadal

Estrenem plató i imatge i aquest dijous 18 de desembre, a pocs dies del Nadal, ens preguntem, com li anirà al comerç i als consumidors: parlarem a El Debat de la 1 de "La recuperació, a prova aquest Nadal". El comerç deixarà enrera set anys de crisi? Obriran més festius? Més hores? I per què tanquen comerços emblemàtics? El Debat de la 1, aquest dijous a mitjanit amb Cristina Puig

vídeo

La situació política, des del Parlament

  • El Debat de la 1 es desplaça al Parlament. Entrevistem la presidenta, Núria de Gispert.
  • A més, la situació política analitzada pels dos diputats més joves i dos exdiputats, el dia a dia més enllà de l'hemicicle.
vídeoLogotipo de La 1 Cataluña

Possible avançament electoral i regeneració democràtica

En aquesta edició especial, "El Debat de la 1" ha comptat amb els dos diputats més joves de la cambra, Roger Montañola de CiU i José Antonio Coto del PPC i amb els dos exdiputats Josep Huguet d' ERC i Joan Ferran del PSC. El debat  sobre la conveniència o no d'avançar les eleccions i la necessitat urgent d'afrontar la regeneració democràtica i trobar noves maneres de connectar amb els ciutadans han centrat la tertúlia.

vídeoLogotipo de La 1 Cataluña

Entrevista a Núria de Gispert, Presidenta del Parlament

La Presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha demanat als partits polítics que tinguin en compte a l'hora de votar els pressupostos de l'any vinent que la paga extraordinària de molts funcionaris i d'altres polítiques d'abast social  depenen de la seva aprovació.   A l'entrevista, de Gispert, també ha dit que la lluita contra la corrupció és cosa de tots i ha demanat als ciutadans que pensin que quan paguen una factura sense IVA estan, d'alguna manera, participant en un primer graó del frau.

El Debat de La 1 - El Parlament més enllà de l'hemicicle

El Parlament més enllà de l'hemicicle

"El Debat de la 1" s'endinsa en el Parlament per fer un cop d'ull més enllà de l'hemicicle.

anterior siguiente
mostrando pag. 1 de 0
anterior siguiente
mostrando pag. 1 de 0
Logotipo de La 2 Cataluña

Contacte

Per contactar amb el programa:

Espacio reservado para promoción
cid:'TE_SDEBAT1'