Barcelona World Race   Avatar: Crònica Jornada 94 05/04/2011 06:16

Informatiu 04/04/2011

Bon dia a tots! A continuació, els detalls d'aquesta jornada número 94.

El *Virbac *Paprec3 s'ha convertit en l'1 equip a travessar la línia d'arribada de la *BWR. A les 12 *GTM del dia 93 Jean Pierre *Dick i *Loick *Peyron, a bord del *Virbac *Paprec3 van acabar la volta el món en 93 dies, 22 hores, 20 minutos i 36 segons.

En aquest moment, del total de vaixells que van prendre la sortida, hi ha 9 que àdhuc naveguen.

La jornada d'avui ha tingut vaivens, però no hi ha hagut un canvi determinant en l'ordenament de la flota de la *BWR. La classificació, igual que en l'última *singladura, segueix sent la següent:

*Virbac *Paprec3, tripulat per Jean Pierre *Dick i *Loick *Peyron , es manté el primer lloc. Tots dos tripulants, a bord del seu *IMOCA *OPEN 60, han aconseguit una mitjana de velocitat de 0 nusos en les últimes 24 hores.

En segon lloc trobem a Iker Martínez i Xabi Fernández a bord de l'equip *Mapfre a 113 milles de distància.

Tercer aquesta el Renault, cambra l'Estel *Damm, quinto el *Neutrogena, sisè el *Gaes, setè l'Hugo Boss, vuitè el *Forum *Maritim *Catala, novè aquesta el Roca.

En l'últim lloc de la classificació trobem al Central Lletera Asturiana.

Durant les últimes 24 hores en la Barcelona *World *Race hi ha hagut significatives diferències en les velocitats aconseguides per les 12 embarcacions que participen en la regata.

Mentre l'HUGO BOSS ha aconseguit una mitjana de 15.5 nusos i una màxima de 30.2, el *MAPFRE ha tingut un rendiment menor aconseguint els 4 nusos.

Molt bé, amics. Ara esteu informats dels aspectes més rellevants ocorreguts avui en la *BWR. Recordeu que podreu seguir cada dia aquest informatiu, desenvolupat pels experts de comunicació de *BWR i UPF, per informar-vos sobre la regata. El meu nom és Borja, i m'acomiado esperant trobar-vos demà Adéu!

Barcelona World Race
Más opciones