Wonderland   Wonderland - 17 d'abril 2013 17/04/2013 52:20

Que vaya bonito. Premi Moritz Firatàrrega 2012 al millor espectacle. Parlarem amb Jorge Yamam Serrano, Jorge Cabrero i Carmen Flores, de la companyia 'Teatre deCerca', que interpreten l'obra premiada 'Que vaya bonito'. Sota la direcció de Yamam Serrano, l'espectacle, que es presenta al terrat d'una casa i té Barcelona com teló de fons, està en cartell al Seca Teatre fins al 26 de maig.

Projecte Teatre Solidari. La companyia Acting Jack Flash treballa en un projecte de Teatre Social amb l'objectiu de arribar als grups amb risc d'exclusió social, especialment els centres penitenciaris. Les properes actuacions previstes són a un centre de menors i al Centre Penitenciari Quatre Camins. Parlarem amb Henrique Santiañez, director de la companyia, que ens explicarà en detalls la iniciativa.

Mirall Sonor. Seguim escalfant motors de cara a Sant Jordi. Avui parlarem dels llibres sobre música més destacats de l'any.

Laberint. En la secció 'Laberint' continuem parlant dels dolents de la literatura. Avui Jordi Coromines comentarà el mite de Dràcula, el dimoni del folklore alemany Mefistófeles per arribar al clàssic de la novel·la gòtica 'El retrat de Dorian Gray¿, de Oscar Wilde.

Wonderland
Más opciones