Wonderland   Wonderland - 28 de setembre 2014 28/09/2014 54:45

ENTREVISTA: Us imagineu un pastilla que ho arreglés tot? I tenir respostes per totes les vostres preguntes? Això és el que busca la protagonista de M.A.R.I.L.U.L.A, una comèdia existencialista que podeu trobar a l’Espai La Seca Brossa de Barcelona fins al 12 d’octubre. Diumenge entrevistem a la protagonista, Mònica Glaenzel, i al director, Josep Maria Mestres.

ELLES  TENEN LA PARAULA: Amb M. Angels Cabré un cop al mes donarem veu a les dones que fan la cultura en la secció “Elles tenen la paraula”. Llibres, pel·lícules, exposicions, música, espectacles... Tot de la mà de les venus del món cultural. Aquest diumenge al Wonderland us portem diferents propostes: el llibre “Felices los Felices”, de Yasmina Reza; l’obra “La ratonera”, d’Agatha Christie, és al Teatre Apolo; el thriller “Tres mentiras”, d’Ana Murugarren, ja és al cinema; la pionera del fotoperiodisme a Espanya, Joana Biarnés, inaugura la seva exposició “El rostro, el instante y el lugar” a la Sala Muncunill de Terrassa; i l’autora del tema principal de la banda sonora de “El niño”, India Martínez, presenta el seu 5è disc al Casino de Barcelona. (Cal destacar aquesta secció, ja que només és un cop al mes)

WONDERGRAMA: Ens centrem en Richard Strauss i la seva obra ""Així parla Zaratrustra", que es basa en el llibre homònim de Friedrich Nietzsche. Aquest any se'n compleixen 150 anys del naixement de Strauss. Parlem de la teoria de l'etern retorn, que Nietzsche defensa als seus escrits i que Strauss recull a la partitura. Com a homenatge per l'aniversari, l'obra es fa en directe proper cap de setmana a l'Auditori en la inauguració de la Temporada de l'OBC. Tot amb Pep Gorgori. 

EL LABERINT: Ens centrem en escriptors hipocondríacs: Dostoievski, J.R. Jimenez, Quim Monzó i l'assessí hipocondríac de J.J Rengel. Amb Jordi Corominas.

Wonderland
Más opciones