Wonderland   Wonderland - 12 d'abril 2015 12/04/2015 57:57

Reportatge: Obrim el programa amb una trilogia teatral! Les obres "Mammon", "Cleopatra" i "L'onzena plaga" parlem sobre què estem disposats a fer per diners. La cultura, l'entorn social i la vida de parella articulen temàticament els tres espectacles, units pel fil conductor d'un dels personatges, Dylan Bravo. Es presentaran consecutivament d'abril al juny a l'Espai Lliure. És un projecte en coproducció del Teatre Lliure i La Brutal. Parlem amb David Selvas, actor, director i productor de la trilogia i amb els directors de totes les tres produccions. 

El Laberint: Jordi Corominas presenta la segona part de les mares dels escriptors. Aquest cop parlem de Baudelaire, Joyce, Proust i Houellebecq. Per què són casos especials? Corominas ens ho explica al final d'aquest Wonderland! 

Wondergrama: Amb Pep Gorgori ens centrem dels concerts per a piano i orquestra, ja que aquest cap de setmana, a l’Auditori, s’han pogut escoltar els cinc concerts per a piano i orquestra de Beethoven, A més, dimarts encara s’hi podrà escoltar un altre concert, en aquest cas de Rachmaninov, interpretat pels músics de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya.

Wonderland
Más opciones