Wonderland   Wonderland - 11 de setembre 2013 11/09/2013 59:35

Avui al Wonderland començarem el programa entrevistant a Ivan Campillo i Laura Sancho, director i actriu de la divertida comedia Totes les parelles ho fan que podem veure al Teatre Gaudí. 4 personatges molt diferents viuen un munt d¿embolics per acabar descobrint que el problema avui dia, en una ciutat com Barcelona, no és que no parlem, és que no ens escoltem.

Una de les propostes culturals més interessants d¿avui és la de visitar el nou Born Centre Cultural. Montse Soto ens parlarà en el seu reportatge d¿aquest jaciment urbà modern, el més gran de tota Europa i de les dues exposicions permanents que tindrà.

Entrevistarem creuant miralls Barcelona-Santiago de Xile a l'escriptora Carla Guelfenbein, autora de Nadar desnudas. Enx explicarà alguns dels punts més destacats de la seva obra, el relat d¿un complexe triangle amorós en els moments més convulsos de la història xilena recent, previs al cop d¿Estat de l¿onze de setembre de 1973. Amistat, desig, amor, traició: el laberint íntim de les emocions en época de silencis.

I a l'espai El Laberint, Jordi Corominas ens traslladarà a la literatura que té l¿estiu com a fil conductor. Calor i violencia, separacions estiuenques i xafogor presents a alguns dels llibres que no poden faltar a les nostres biblioteques

Tot plegat a les 2 a Wonderland.

Wonderland
Más opciones