Wonderland   Wonderland - 22 de maig 2013 22/05/2013 53:02

DIDO&AENEAS, de Henry Purcell. La primera òpera en què participa el cor de Jove de l'Orfeó Català. Esteve Nabona, director del Cor ens parlarà d'aquesta primera incursió en el món de l'òpera del Cor Jove de l'orfeó Català, diumenge i dilluns, a les 9 del vesprel al Petit Palau.

AVUI, BICENTENARI de Richard Wagner. Al llarg de l'Any molts són els actes d'homenatge a aquest compositor però és avui quan conflueixen diverses activitats, la més destacada la de l'Auditori que ret tribut al músic amb una exposició pictòrica i audiovisual, un coloqui i un concert. Es un reportatge d'Agnés Batlle.

LLIBRE "DE LA ANTOLOGÍA: la logia del microrelato". Mariano Vega, editor de l'editorial Talentura, especialitzada en micro relats ens parlarà del llibre que acaben depublicar "De antología: la logia del microrrelato". Es una antologia especial ja que han volgut reflectir una generació d'escriptors especialisets en microrelats, l'anomenada generació blogger, que en gran part ha crescut i s'ha consolidat gràcies a programes i concursos com el nostre de l'Art d'Escriure a Wonderland. Són relats inèdits escrits per alguns dels relatistes-concursants habituals del programa.

SECCIÓ MIRALL SONOR;: Es el primer dia del Festival Primavera Sound. La Consol Saenz ja és al Forum, el centre neuràlgic del Festival i ens parlarà del més important que es courà en aquest Primavera Sound 2013.

SECCIÓ EL LABERINT: Jordi Corominas ens introduirà a les pitjors tragèdies culturals de cremades de llibres, des de la primera a la Biblioteca d'Alexandria fins a la tragèdia egípcia.

Wonderland
Más opciones