Wonderland   Wonderland - 11 de gener 2015 11/01/2015 54:49

Reportage: El primer Cicle de Gospel i espirituals de Catalunya. Vuit corals catalanes participen al I Cicle al Museu Europeu d'Art Modern. La programació inclou un concert cada dijous, des de gener fins al març. És la primera vegada que un museu promou un cicle d'aquestes característiques i al Wonderland volem ser el seu altaveu cultural. A més del concert, el públic podrà gaudir de l'exposició "Una passejada per l'obra de Josep Llimona".

 

Wondergrama: La cartellera teatral de Barcelona està plena de produccions d’algunes de les obres més destacades de William Shakespeare. Per exemple, “El somni d’una nit d’estiu” al Teatre Nacional, i aquesta mateixa setmana el Teatre Lliure estrena “El Rei Lear”, amb Lluís Pasqual i Núria Espert. Amb Pep Gorgori parlem de Shakespeare i de la música clàssica.

 

El Laberint: Jordi Corominas ens porta una nova faceta dels escriptors. Victor Hugo, Emile Zola, George Orwell i Truman Capote eren escriptors justiciers. Cadascun tenia la seva història i els seus motius per protestar contra quelcom. Ho voleu saber? Endinseu-vos en el nostre laberint!

Wonderland
Más opciones