Wonderland   Wonderland - 20 de juny 2015 20/06/2015 54:56

Entrevista: Parlem amb Manuel Vilas de "Setecientos millones de rinocerontes", una obra que es una col•leció de transtornats que miren el món a través dels vels de l'alcohol, el desamor o la creativitat exòtica. Es una mirada que es creua amb la de Buñuel, Dalí o Umbral. Manuel Vilas porta la seva fantasía al punt més alt i explora desde la corrupció espanyola fins als entrellats de un divorci. 

L'Art d'Escriure: Escriure és comunicar-se. Si l’ortografia és incorrecta, el missatge aribarà defectuós al destinatari i, per tant, la comunicació no serà l’adequada. Sovint l’ortografia és equiparada a les matemàtiques com un ós dur de rossegar. Aquí, a l’Art d’Escriure, precisament hem demostrat que això es pot quedar només com una llegenda urbana. Com a tancment de temporada de les seves peces de llengua i estil…Recomana Llibres per aquest estiu: llibres de gramática i diccionaris útils. El guanyadir de la setmana es "Una y otra", de Patricia Collazo. 

L'Hora del Te: Carme Alcaraz ens parla de una nit que és tot un clàssic a Catalunya, la nit de Sant Joan. Què s'hi fa a la revetlla? Què s'hi menja?

Wonderland
Más opciones