Wonderland   Wonderland - 4 de gener 2015 04/01/2015 55:05

Parlem del llibre "De mayor quiero ser bruja", de Cristina Fernandez Cubas, publicat per la nova editorial "Malpaso", en el segell infantil "Malpasito". A l’autora de petita no li interessaven les princeses o les fades, les considerava avorrides. En canvi, li encantaven les bruixes per les pocions, per la possibilitat de muntar-se dalt d'una escombra o per fer-se invisibles i transformar la gent en animals. El conte, però, va més enllà: tracta de l’amistat, de la capacitat de fer front als problemes i de la generositat. 

 

Wondergrama: Al llarg de 2015 celebrarem els aniversaris del naixement i la mort d'alguns compositors cèlebres. Al Wondergrama, amb Pep Gorgori, ens agrada començar l'any recordant-los, però fixant-nos també en figures menys conegudes que també tindran commemoracions aquest any, però de ben segur que passen més desapercebuts. 

 

El Laberint: Sabeu que la paraula “mag” no només està relacionada amb la màgia? Així també se’ls anomenava als savis o, més concretament, homes de la ciència. A només dos dies d’una data molt important per als nens, amb Jordi Coromines parlem de la història dels Reis. L’evangeli segons Mateu és l’únic llibre de la Bíblia que en parla. Caspar, Melchior, Baltasar (els seus noms en llatí) són els protagonistes de la Nit de Reis, que se celebra a diferents països europeus i americans del 5 al 6 de gener.

Wonderland
Más opciones